| Alexandra4500 a întrebat:

Daca ar fi o cale sa te intorci in trecut, in ce perioada a istoriei ai vrea sa ajungi si de ce?

32 răspunsuri:
| Eastwood a răspuns:

As vrea sa ma intorc sa opresc moarte Ceausestilor!

| Alexandra4500 explică (pentru Eastwood):

Interesanta alegere.

| Morelove a răspuns:

In perioada comunista.
"De ce?" Imi doresc sa aflu cum au trait parintii mei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Candva inainte de primul razboi mondial... cred ca era o perioada foarte "eleganta" a istoriei

| syd a răspuns:

Mi-as trai copilaria in perioada interbelica, adolescenta in anii '90 si restul vietii in '60 si '70.

| Alexandra4500 explică (pentru Morelove):

Din cate am auzit, nu era asa usor de trait. Dar ai un motiv frumoswinking.

| Alexandra4500 explică (pentru syd):

Si mie mi ar fi placut sa mi traiesc adolescenta sau copilaria in anii 90winking.

| Alexandra4500 explică (pentru suntserios):

Frumos spus eleganta.

| YesorNo a răspuns:

As fi vrut sa raman in 2005. Timpul era foarte frumos pe atunci.

| Alexandra4500 explică (pentru YesorNo):

Da, mai ales pentru copii. Ma bucur ca am avut copilaria in perioada aceea.

| Fatamuntilor a răspuns:

Vlad Tepes! Am foarte multi de tepuit.

| Alexandra4500 explică (pentru Fatamuntilor):

Haha, fain!

| UzOm a răspuns:

Prin 2000 î.e.n.
De ce?
Atunci lucrurile nu erau așa de nașpa ca acum.

| Alexandra4500 explică (pentru UzOm):

Poate nu erau asa naspa, dar cred ca erau la fel ca astazi doar ca la un nivel mai mic. Oricum imi place alegerea ta.

| YesorNo a răspuns (pentru Alexandra4500):

Da

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Nu cred ca m-as duce in timpul epoca lui Ceausescu sa vad cum era acele vremuri

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Cred ca in anii 90-2000 era frumos pe atunci

| Alexandra4500 explică (pentru AndreeaAndreutza48):

Asa este.

| ubox7007 a răspuns (pentru Eastwood):

Pai esti prost mai copile, sa vad daca iti convine tie fara internet, fara pc, fara curent dupa ora 10 sau 9, sau stai la coada pentru mancarea care o iei cu cartela (ratie), sa stai cu zilele la coada sa cumperi o haina, sa dai spaga la macelar sa iti aduca pe sub mana la pret triplu niste carne, sa asculti numai muzica locala, cel mai mare eveniment posibil sa fie cenaclul Flacara, fara tv, fara carti cu viziune libera, fara sa au voie sa te plangi, sa gasesti produse de rahat pentru ca toti aveau servici dar nimeni nu muncea... sa faci armata bai cacaciosule si cum era pe vremea aia era bataie de joc, te tratau mai rau decat este tratat un caine vagabond. Si ma rog cum ai vrea sa opresti aia? Du-te in Korea de Nord, iti poti trai visul live.

| ubox7007 a răspuns:

In 1910, m-am indragostit de perioada acea dupa ce am citit Enigma Otiliei laughing, desi pe majoritatea ii enerveaza cartea sad. Si apoi in perioada interbelica. Sau chiar si in 1400-1500, dar cu o armata moderna si sa cuceresc lumea tongue

| Eastwood a răspuns (pentru ubox7007):

Frate te bagi in seama, dar esti fraier. Stiu foarte bine cum a fost pe vremea lui Ceausescu, din unele puncte de vedere bine din altele rau, ma refer ca nu meritau sa moara in halul asta!

| Alexandra4500 explică (pentru ubox7007):

Hey si eu am citit romanul, dupa mine este unul reusit. Preferatul meu este Ion. Hahaha armata moderna, faina ideewinking:p

| Alexandra4500 explică (pentru Eastwood):

Poate nu au meritat, dar poate a fost mai bine asa.

| Doub a răspuns:

1540 şi ceva să o întâlnesc pe Maria Stuart.
Şi în 1944, să-l întâlnesc pe Hitler.

| T0T a răspuns:

În urmă cu 2 secunde.

| Sociopat a răspuns:

M-as intoarce prin anii '60 in Statele Unite sa merg la Woodstock sa ma fac varza rau si sa opresc moartea lu' Hendrix.

| Alexandra4500 explică (pentru Sociopat):

Orice pentru muzica buna.

| KamaSutra a răspuns:

Prin 2006 să opresc o ceartă care mi-a destrămat familia

| Yazgan_Ebru_Amalia_1990 a răspuns:

As vrea sa ma intorc in perioada copilariei lui Stefan cel Mare la stejarul copilariei lui....eu am crescut numai cu baieti.....si as vrea sa vad care este diferenta dintre modul in care se distrau ei si modul in care ne distram noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anii '80.