Banii si faima.N-am de ce sa fiu ipocrit,vreau sa vad hoarde de manipulati pupandu-ma-n madular cu mult zel,recunoscandu-mi superioritatea fata de ei,bieti viermisori,vreau bani,sa-mi pot satisface toate poftele dpdv financiar, dar faima cred ca e unul din cele mai bune lucruri ce le poti avea in viata, daca stii s-o gestionezi, e ca si cum ai avea companii intregi de zombi gata sa se puna kevlar in fata ta, n-ai cum sa refuzi acest statut de semi-zeu.
Eu asi alege sanatate pentru ca daca esti sanatoasa iti poti face prieteni si ai tot timpul ca nu mori si faima, ca, din faima oa sa fac si bani
Nu cred ca exista ceva mai valoros si important decat dragostea si sanatatea!
Cu sanatatatea si dragostea ai tot ce-ti doresti pe lume!:X Doar astea conteaza si sunt cele mai importante.
Dragostea si sanatatea sunt cele mai importante, restul vine de la sine.O vorba batraneasca spune ca daca ai multi prieteni, nu ai de fapt niciunul.Dar e bine sa iubesti oamenii, asa cum sunt.
Red tube si servetele
R3dtub3 si servetele.
Mi-am luat valiza si-am plecat. Cine mai doreste sa ma contacteze, stie unde ma gaseste Din pacate, am de rezolvat niste lucruri care nu suporta amanare si nu voi mai avea timp sa postez. As putea sa scriu aici un adevarat roman, sa-mi iau la revedere de la X, Y sau Z dar prefer sa fiu concis. Sper sa ne mai auzim.
28.05.2012 aici IMC90, terminat.
Sanatate si sinceritate.dar cum se spune pe lumea asta tot are un pret si fara cash nimeni nu iti da pe gratis
Sanatate si multi prieteni, dar as fii ipocrit sa zic ca nu mi-ar place sa am bani
Anonymus101 întreabă: