Madara. L-as face bun numai pentru faptul ca ma enerveaza de mor cand face pe raul si ca vrea sa controleze lumea.
Si in plus mai vreau sa il vad pe "Tobi", cand se prefacea el, era chiar amuzant
Dar oricum daca n-ar mai fi Madara, ar fi cu totul alta poveste in manga si anime-ul asta, asa ca...sa-l lasam asa cum e.
Si ar mai fi Sasuke...nu stiu daca s-ar putea numi rau, dar putin nebun e.Auzi,sa omoare atatia oameni nevinovati pentru revansa lui.Itachi nu ar fi vrut asa ceva. E pur si simplu trist, pentru ca la inceput imi placea de el.nu stiu, sper sa nu moara...si sa revina la normal(dar pare imposibil, pana si Masashi Kishimoto[creatorul Naruto] a zis ca devine din ce in ce mai nebun) si sa se alieze cu Naruto impotriva lui Madara, sau daca moare, sa moara ca un erou dandu-si seama ca a gresit sau asa ceva.
Tu?
Hmmm cred ca Danzo el poate sa faca multe sa controleze oamneni este foarte puternic dar este rau el as vrea eu sa fie bun.
Sunt de acord cu Sakura ...
Tot pe Akatsuki mi-ar placea sa ii pot face buni.
De ce? pai... mie chiar imi place de majoritatea din ei...
Primul ar fi Sasuke pentru. ca e foarte puterni si ar putea fi de mare folos Konohei, dar ar mai fi si faptul sa Naruto si Sakura s-ar simti mult mai bine daca l-ar sti pe Sasuke in siguranta. Daca ar ramane rau este pacat din 2 motive : 1) pentru. ca ar frange o multime de minimi ( ma refer la telespectatoarele care il admira / iubesc pe Saske )
2) pentru. ca el a fost bun la inceput si teoretic nu a fost in totalitare vina lui daca aia batrani nu l-ar fi pus pe Itaci sa isi asasineze familia nu ar fi devenit nebun.
Si cred ca as vrea ca si Sasori sa fie bun pentru. : e dragut ; e puterni; daca el nu ar fi devenit rau nici bunica sa nu ar fi murit si in plus e dragut )))))
Eu las alege pe kubi deoarece el cauzeaza probleme in special in seria shippuuden)):
anonim_4396 întreabă:
Emilia19 întreabă: