Mosotti sa poate consuma cartofi prajiti si nutela nelimitat iar energia furnizata sa fie eliminata,sa numai fie asa idealist,el e un om prea bun,aceste persoane mereu vor suferi,nu inteleg ca oameni sunt rai, egoisti, ipocriti, vicleni, ii doresc multa sanatate si sa aiba parte de iubire
Tie Cristina,nu te simti vinovato,pacatoasa daca ai vreo idee,intentie sexuala,nunta nu este o garantie,tu esti cam visatoare,vei vedea ca realitatea e si dura,deschideti mintea spre stiinta, nu te complace in zona de confort, esti o fata buna, frumoasa, harnica, amuzanta
Casatoria e o Taină, ceva prea complex ca să pot explica într-un simplu comentariu...și nici măcar nu o înțeleg în profunzimea ei. Când o să înțeleg cu adevărat Jertfa Lui Hristos, atunci o să înțeleg și Taina Căsătoriei.
Visătoare îs...doar că uneori nu este vorba de vreun vis. Dumnezeu chiar există...și, mai mult de atât, Îl interesează viața mea și a ta. Dacă nu exista, trăiam altfel. Dar cum El există, nu există bucurie mai mare decât a trăi onorându-L pe El. Chiar dacă de multe ori nu e confortabil.
Mulțumesc.
I-as scrie lui VerginicaVacaGrasa ca are niste dileme unice. Si nesfarsite.
Te-as alege pe tine, și, nu-s, ți-aș face complimente o zi întreagă, sunt bun la complete, numai că, nu mai fac complimente, eu am făcut complimente, și tot eu am avut de suferit.
FaraNume2544 întreabă:
NesquikDuoSpecial întreabă:
anonim_4396 întreabă: