Banii, pentru ca asa stiu ca am tot ce vreau si mor linistit cand vine momentul potrivit. La ce vreau sa traiesc pe vecie? Singur la suferinta nu e fain.
Banii, deoarece tineretea vesnica nu suna bine, daca ti-ai alege un iubit si el s-ar face de 80 de ani si tu ramai de 16-17 ? Îi tot schimbi ca pe şosete? Până la urmă familia ta moare ar tu rămâi singur!
Tinerete, ca poti munci pentru bani, in felul asta le vei avea pe amandoua.
As alege tineretea vesnica deoarece banii, daca sunt prea multi, aduc de obicei suferinta si lucruri rele.Cu tineretea vesnica te-ai putea bucura de toate lucrurile care sunt frumoase in viata la nesfarsit(sa iubesti,sa descoperi lucruri noi,sa vizitezi,sa ajuti si sa primesti zambete,sa faci lucruri care iti plac si sa incerci tot felul de lucruri frumoase) si ai putea avea avea si bani deoarece ar trebui sa muncesti(ai putea avea o multime de slujbe) daca ai vrea sa stai cu oamenii sau daca nu,sa stai in natura fara sa muncesti.
Deci, clar tineretea vesnica, dar doar daca ai avea cu cine sa o imparti.
Eu as alege tinerete vesnica doar daca ar avea si partenerul meu dreptul la aceeasi alegere si ar alege acelasi lucru, asltfel nu.Pt k e urat sa traiesti singur si mai ales incepi sa tii la persoanele din viata ta si pe parcurs ele mor, una cate una, j ai suferi mult, dar dk persoana iubita ar fi langa mine cu singuranta as alege tineretea
Nici una nici alta
in primul rand banii nu sunt asa imporatnti in viata si nu aduc fericirea...e bine daca ai o slujba si te descurci cat de cat, numai sa ai langa tine persoane care te iubesc
iar tineretea vesnica
hmm...nici asta nu e prea bine daca cei pe care ii iubesti tot o sa moara candva si o sa ramai singur pe lume
deci n-as alege niciuna din cele doua variante
Bestialalori întreabă:
Alee_6805 întreabă: