Sa vedem... ce zici de: 2 adolescenti care sunt impreuna de cand sunt mici. Au crescut si dragostea lor o data cu ei, nimeni nu ii putea desparti. Pana cand intr-o zi cand el a inceput sa fie badaran cu fata era gelos a inceput sa bea sa intre intr-un anturaj dubios a inceput chiar sa fure. Se vedea din ce in ce mai rar cu ea si cand se vedeau el o batea o umilea dar ea tot il iubea si spera ca se va schimba. Pana cand intr-o zi s-au despartit. Ea a suferit cumplit luni in care adormea si se trezea plangand.Nu a mai suportat si ia scris un bilet,, Iubitul meu vreau sa stii ca nu mai suport aceasta situatie.Nu stiu ce am facut de meritam asa ceva. Nu m-a durut cand ma bateai ca pe un caine dar despartirea asta nu am putut sa suporta. Eu nu iti doresc decat sa fii fericit. Poate ca viata ta are sens fara mine dar a mea nu are. As vrea sa ne vedem daca nu te voi iubi si dincolo de hotarele acestei lumi." Cand el a primit biletul era la inchisoare ispasea pedeapsa pentru un furt calificat. Cum el nu a ajuns fata sa sinucis. SFARSIT! Ce zici? Dai funda?
MadaAwwr întreabă: