Daca as fi (iarasi) tentat de o parafile, si nu i-as putea rezista, cred ca as lua serios in considerare pastila asta.
: "Să nu preacurveşti." Dar Eu vă spun că ori şi cine se uită la o femeie, ca s-o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui. (Evanghelia după Matei 5:27-28)
Dacă deci ochiul tău cel drept te face să cazi în păcat, scoate-l şi leapădă-l de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale, şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă. Dacă mâna ta cea dreaptă te face să cazi în păcat, taie-o şi leapădă-o de la tine, căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale, şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă. (Evanghelia după Matei 5:29-30)
S-a zis iarăşi: "Oricine îşi va lăsa nevasta, să-i dea o carte de despărţire." Dar Eu vă spun că ori şi cine îşi va lăsa nevasta, afară numai de pricină de curvie, îi dă prilej să preacurvească; şi cine va lua de nevastă pe cea lăsată de bărbat, preacurveşte." (Evanghelia după Matei 5:31-32)
Nu e totusi unul din pacatele de neiertat, precum crima. Si daca n-ar fi pacatele ispitei, tot ar fi zeci de alte pacate zilnic. Pacatuim incontinuu, zilnic. Conteaza sa nu faci prea multe si sa nu faci grave.
Crezi ca un om ce a adoptat 3 copii, a hranit zeci de animale si oameni, va merge in iad pentru ca s-a uitat la o femeie? Sa fim seriosi, Dzeu stie ce face.
De ce as face asta? Sa ma îndrăgostesc de mine sau ce? Care mai e fkin scopul vieții? Sa trăiești ca prostul singur?
Deci tu din toată Biblia ai înțeles ca femeia e diavolul pe pământ? Interesant
N-aș lua nici o pastilă.
Pentru mine nu e deloc un blestem dorința sexuală.
Vorbești numai în citate biblice. Ești sigur că mai ești ateu?
Nu aș lua-o. Ar trebui să fii nebun să renunți de bună voie la una dintre cele mai minunate, plăcute și frumoase experiențe pe care ți le poate oferi viața, sexul.