As inventa un dispozitiv care sa opreasca timpul in loc, sa ma faca invizibil, si sa-mi permita sa trec prin obiecte, gen fantoma.
Da stiu... prea multe SF-uri.
Nu pot nici macar sa atingi viteza luminii.
Stelele nu au oprit timpul. Ti se pare tie ca sunt mereu acolo, si da sunt, dar nu sunt aceleasi stele.
Inca nu s-a descoperit un material complet ireflectabil...
Si probabil c-a aparut la "Dragoste si sex" c-ai pomenit cuvantul "femeie". Stii ca astia verifica manual, le-o fi venit somn.
Mai inventam si un robotel barbat si cu asta ne-am teminat ca specie Noi cu robotica, ele cu robotelul, nu mai face nimeni copii
Si daca ai robotica, de ce iti mai pasa de HIV?
Stai ca asta nu-i mult imagineazati sa se poate upgrada singura cum vrei tu sa se scimbe fizic cum vrei tu, eu as vindeo in functie de cat bag in ea costuriile, isi dai seama ca e foarte mult de lucru, hardware si software numa un windows costa 250 de euro ce e simplu sa spun asa dar un sistem care sa permita asta isi dai seama ce hard, memorie ram, video, senzorii de caldura, internet de mare viteza etc cam la cateva milioane de euro categoric
As inventa o substanta minune care modifica ADN-ul si ne face sa traim mai multi ani (desigur, aratand ca la varsta la care am luat substanta).
Eu aș inventa o masină de mărire a IQ-ului. Așa am avea tot ce ne trebuie, ba chiar mai mult.
Sincer nu stiu, e din silicon, dar pielea umana se poate creea simplu prin celule care vor crea piele umana, asa cum se vor renegerea oragane chiar si fizic adica fara vreo interventie fizica, vom avea organe noi mereu, stiu suna sf
Da.posibil sa se creeze prin clonare de organe, dar asta presupune un punct de plecare.
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: