Cred ca mi-ar placea sa traiesc in filmul "The kings of summer" sau "Tomorrowland2015".
Vrei sa traiesti atat?
Cred ca are 700 de parti.
Nu.
Vreau sa mor repede
Am simtit eu ca esti un optimist!
Ti-ar placea sa fii unul din cele 2 personaje principale? Ca altfel chiar nu inteleg raspunsul. Cei de mai sus spuneau in general universe fantasy dar Hannibal e cat se poate de apropiat de lumea reala.
Mi-ar place sa am o conversatie cu Hannibal si sa nu ajung felul principal. Era ori Hannibal ori Lucifer dar Lucifer a mai spus cineva.
In Harry Potter de exemplu nu ai garantia ca esti vrajitor, poate esti om normal
Sau in GoT poate esti un taran care are o viata foarte grea si este omorat de white walkeri
Asa in Hannibal pot avea o conversatie cu un personaj preferat si imi pot continua viata in mod normal.
Posibil fara un picior dar da, poti continua linistit .
Pe aproape.
Vreau sa vad daca ai "intrat" de tot intr-un film.
Daca te-ai identificat cu un personaj si daca te-a captivat atat de mult intriga, incat ai fi vrut sa nu se mai termine.
Cum imaginatia nu este punctul forte al celor de aici, m-am ales cu o lista.
Mai faci si nazuri
Mai rar. ma identific mai degraba cu muzica decat cu filmele. nu prea am rabdare sa ma uit la ele, dar am vazut destul de multe care mi-au placut. un film care ma absoarbe in atmosfera sa e the grand budapest hotel, de exemplu
Cred ca am sa intru in viata ta.
Ma gandesc sa vad "Lucifer", daca la serial te-ai referit.
Te aștept Recomand serialul, e minunat.
Daca o luam asa... daca ar fi sa traiesc intr-un film ar trebui sa se tot repete filmul si asta ar fi o viata plictisitoare in care pur si simplu traiesti aceleasi intamplari incontinu. Dar cred ca as trai intr-unul din episoadele seriei "Percy Jackson si Olimpienii" (nu stiu sigur in care )