anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ar fi să mori în curând, care este acel un singur lucru pe care vrei să îl realizezi înainte? Unul singur.

16 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Sa reusesc sa fac anumite lucruri care, nu am reusit niciodata sa le fac.Le-as spune celor dragi cat inseamna ei pentru mine si cat de mult ii iubesc.Mi-as cere scuze persoanei caruia i-am gresit, si i-as spune fostului meu prieten tot ce am pe suflet de cand el numai face parte din viata mea, si a ales un alt drum.I-as spune tot ce simt.Astea sunt doar niste exemple din care as face.Lista este lunga! happy

| LoveSleep a răspuns:

N-aș avea niciunul.

| syd2 a răspuns:

Ar fi sa le spun tuturor apropiatilor mei cat de tare ii iubesc apoi sa fug de acasa cat mai departe, departe pe un camp verde unde daca voi muri voi sta la lumina soarelui si nu voi fi ingropat, nu vreau sa fiu ingropat vreau sa mor liber pe un camp cu iarba verde si sa putrezesc acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa imi folosesc timpul care mi-a mai ramas la dispozitie pentru a le demonstra celor pe care ii iubesc, ca ii iubesc si ca imi pare rau pentru greselile pe care le-am facut fata de ei in trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa tin un discurs emotionant prietenilor meu de plus.
Glumesc.
Hmmm, daca ar fi sa mor curand ar fi multe lucruri ramase nerealizate insa cred ca ceea ce as face ar fi sa-mi petrec timpul ramas cu intreaga familie.

| L1feDRAIN a răspuns:

Sa sarut fata care nu ma iubeste, dar eu o iubesc, in timp ce mor.
Sa tina minte toata viata cit de tare m-a facut sa sufar, dar eu nu voi mai fi ca sa isi poata ceara scuze.

| ubox7007 a răspuns (pentru L1feDRAIN):

Nimeni nu da 2 lei pe tine, daca te-ar vedea murind ar zice ceva genu' "uuuu, ce scarbos!"

| anonimspecial a răspuns (pentru ubox7007):

laughing))))))))

| doreal a răspuns (pentru L1feDRAIN):

Dragostea cu sila nu se poate.

Sa calatoresc cu o barca pe ocean.

| L1feDRAIN a răspuns (pentru doreal):

Pai...
Eu doar imi implinesc dorinta inainte de moarte si l-as un shock psihic acelei fete. "Sa fii sarutat de un om care moare in fata ta"

laughing, saraca...

| L1feDRAIN a răspuns (pentru doreal):

N-am cei face, a vrut-o, a primit-o.

| ubox7007 a răspuns:

Sa mor cum mi-a placut sa traiesc happy