Am stiut de la bun inceput care e scopul meu. Acela de a gasi iubirea oriunde ar fi. Si daca nu o gasesc am spus ca o voi inventa. E o datorie cu pret de suflet. Nu pot sa ma abat de la calea asta altfel as muri atat fizic dar mai ales spiritual.
Sa ajung unde vreau in cariera si sa nu uit de unde am plecat. Mi se pare mai greu de realizat ultima parte decat prima
Scopul meu nu consta in a schimba lumea sau chestii de genu', care par a fi eroice.
Scopul meu in acest moment este sa am o viata cat mai fericita, interesanta, palpitanta si plina de senzatii.La 14 ani ai mei am trait mai multe senzatii decat altii in 34 si sunt mandra de asta!
Bafta.
Idealul meu in viata e barbatul cu mustata am glumit
frumoase raspunsurile voastre, dar cati dintre voi le si puneti in practica? hmm, aici e mai greu.asa ca prefer sa nu raspund la intrebare, pentru ca s-ar putea sa mint doar de dragul de a parea perfecta (lucru care nu exista)
Scopul meu in viata...cred ca ar fi sa fac oameni fericiti punand chiar fericirea mea in joc
Darul meu este ca pot sa scriu carti. Si asta este si scopul cu care cred ca m-am nascut.