Corpul, pe care mi-a fost lene sa-l ingrijesc, cand eram mai mic, iar acum imi este cam jena sa cuceresc fete cu el.
Eu nu as schimba nimic la mine deoarece mie imi place asa cum sunt, si consider ca nimeni nu trebuie sa se schimbe
Nu as schimba nimic, cel putin nu pentru altii. Daca cineva ma place, trebuie sa ma plaa asa cum sunt, nu sa ma schimbe. Ma plac asa cum sunt, cu blandetea mea, faptul ca sunt baietoasa, dezordonata, curioasa, curajoasa. Fiecare om e perfect asa cum e, in felul lui.
Destul de multe. Cred ca as vrea sa dau timpul inapoi acum 3 ani si mi-as lua de la capat primul an in scoala noua...nu stiu ar fi mai multe chestii.
Noi nu trebuie sa invatam sa ne schimbam, trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem, adica trebuie tu sa te simti bine in pielea ta.Eu de exemplu sunt foatre slaba. Unii ii zic ca nu foarte altii ca da, sunt penntru cei 14 ani ai mei.Insa eu am invatat sa ma accept, adica daca cineva imi spune ca sunt slaba, repede il pun la punct.Ei nu indraznesc sa ma faca slaba pentru ca uneori chiar daca ne facem o parere dupa aspect ne-o schimbam cand incepem sa vorbim cu persoana data. Daca ai vreun complex eu te sfatui sa nu te chinui sa il faci sa dispara ci sa inveti sa il accepti.Succes
AlWaYsSmYlE întreabă: