Buna!Daca as avea ocazia sa-mi aleg iubitul din lumea... celebritatilor, ei bine as acorda "marea mea sansa"unei persoane, care vrea intr-adevar asta.
Vreau ca iubitul meu sa fie un simplu om, nu o celebritate, si persoana pe care o vreau este deja langa mine.Ai grija de tine pup!
@JustMe, DisneyIsDaTheBest:Totala inselare, toata lumea stie ca e Robert.
Probabil l-as alege pe Robert Patinson chiar daca p.aiki sunt foarte multe/multi care nu-l plac mie chiar nu-mi pasa e un tip dragut, talentat, care isi i. a rolurile in serios. Si ar mai fi si Ian Somerhalder pentru ca e un bombonel si okhii lui Ahh:X
Ian Somerhalder este genul care imi place ochi albastri sau verzi si par brunet l-as alege e dragutmai imi place Mel G.cand era mai tanar ar fi genul meu si mai sunt.
Paul Wesley, Ian Somerhalder sau Michael Murray :X
Nu pot alege dintre acestia 3 :X
@DisneyIsDaTheBest. jignesti un om ca ti-a zis un adevar? Doamnee.laso ma in pace, ok? Vezitzi de treaba ta.
PS:miau trebuit 30 min sati citesc raspunsul.si nici acu` nu stiu daca are logica.And limbaju` tau e de ***
Aa las alege pe David Villa=X
Gusturile nu se discuta ok?=]]deci nu mai comentati=]]
@DisneyIsDaTheBest. da ma rog.si pe mine ma enerveaza astea care umbla dup` Robert Pattison(ma rog Cum so scrie)
stiu eu una obsedata numai cu postere cu el in camera.
MA rog.
PS:nu cred ca pot sa-mi tin gura acasa.ca sunt destul de vorbareata
@DisneyIsDaTheBest.Deci esti suparata ca:
1. ziua lui este foarte apropiata de a ta?
sau
2.Ai multe prietene obsedate de el care iti uita ziua. dar in schimb pe a lui nu?
Cred ca Ian Somerhalder . Nu stiu, dar e mai mare ca mine deci e mult mai matur decat orice baiat de varsta mea. Dar bineinteles acestea sunt doar vise .
Valeeeu ce face tvu din om va compatimesc sincer astea cu demi si miley )) penibil)) iar disneyis da best nici pe mine nu ma intere de prostii tai asa ca hai pa si invatata sa scrii mai lasa disney channel ca te asigur eu ca n-ai sa devii vedeta ))
DodyDody întreabă:
monica_4690 întreabă:
MadaAwwr întreabă: