Când răspunzi mesajelor "scârnave", intri și tu în nămol, drăguțo.
Dacă ai răspuns mesajelor scârnave, ai intrat și tu în nămol.
Cel mai simplu e să ignori. Cei care fac afirmații jignitoare nu suportă să fie ignorați, de fapt ei doresc o reacție. Eu prefer să nu le dau ce își doresc.
Bun atunci, desi nu-ti ceruse nimeni parerea.
Daca tu spui ca ajung sa ma bag in namol prin simplul fapt ca rasp. cui vreau eu, atunci asa o fi.Si ca veni vorba, azi sint generoasaCa sa nu mai spui ca ma bag singura-n namol raspunzand tuturor mesajelor "scarnave", am sa-ncep chiar de astazi sa nu le mai rasp.Primul pe lista la ignor fiind...ohh chiar domnia ta. Sper ca acum esti multumit de mine, azi am multumit 2 pers., deci eu sigur sint.
Pa, pa.
M-am intalnit cu cine am vrut pana acum. Si mai bine nu o faceam, nu in stilul ala, nu la momentul ala.
Adica persoana aia s-a convins ca nu-s „nebuna" doar virtual.
A fost un mic exemplu.
In concluzie, nu va pripiti, cunoasteti bine persoana cu care vreti sa va vedeti. Cand zic sa nu va grabiti, tineti cont de toate circumstantele.
Poate sunt copii/adolescenti mai „hiperactivi" care sunt in stare sa fuga de acasa doar ca sa vada o persoana, ceea ce e din start gresit, in special cauza nu merita atata stres. Apoi impresia gresita ce si-o va face cel pe care-l vizitezi, e ceva socant pentru unii, periculos. Daca se poate mentine legatura virtual si nu e ceva urgent, mentineti-o.
Sa nu mai spun ca nu e rau sa fii stalker cat timp vine vorba de persoane de pe internet. Celebrele cazuri de personalitati ce te marcheaza si poate-s fake. Se exagereaza mult pe tema asta. Daca ai ceva experienta pe internet, nu e greu sa detectezi un profil fals. Doar ca unii-s mai mici si lasati balta de parinti in fata multor informatii.
Ba daaa, dar Ray...e Ray Daca la el te-ai referit.
A zis ca nu bea bere. Probabil a crezut ca glumesc...sau nu avea chef pur si simplu.
La el m-am referit, da.
Am observat ca e dispus sa cunoasca cati mai multi atei si mai ales atee. Cine stie ce era in capul lui.
Și ca să îmi fac reclamă, și să fac visele să devină realitate:
http://www.tpu.ro/......-pot-pune/
Bestia e în viață și atacă TPU. Oricum, asta mi-a trecut și mie prin cap când ți-am văzut răspunsul.
Eu am fost aici mereu, dar la câte răspunsuri îmi șterg adminii, probabil n-a mai ramas niciunul care să-mi ateste existența
Încă te urăsc adminii, mă?
Eu de la tine primesc notificările cu întârziere, după o oră sau două de când răspunzi, deci te urăște siteul cu totul.
Cu Wetfire, BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod, Verutza97, exceel, Naruto, ani28, Furculingură... câți sunt.
Femeile mă iubește, toate. Și-ar tăia și o țâță dacă le-aș cere.
Stim, stim:
http://www.youtube.com/watch?v=hq5IePTFQog
Cu Azure am mai vorbit, am mai schimbat cateva vorbe acum un an si.Ce sa spun, pare decent.Mi-au placut initiativele sale de la D&S, pacat insa ca eforturile sale au fost trecute cu vederea tocmai de cine trebuia, adica de pustimea neinformata in acest sens.Cat despre Apache, si mie mi-ar placea sa-l intalnesc.
Nu te las să mă papi şi nici să mă iei de aripioare să le muşti