| miauu a întrebat:

Daca ar fi ultima ta zii pe pamant, ce ai face?

11 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Le-aş zice "te iubesc" tuturor celor pe care îi iubesc, mi-aş cere iertare de la toţi cărora le-am greşit, apoi aş căuta un loc frumos şi liniştit în natură unde să aştept.happy

Stefan
| Stefan a răspuns:

As astepta linistit aceasta clipa care vrei sau nu vrei tot va veni odata.

| 31957319 a răspuns:

Eu unul, as asculta melodiile ce le iubesc, as fuma, si as savura o sticla de ceva tare.
Probabil sunt cam egoist, dar macar in ultima zi din viata sa fac ceea ce vreau, ca pe timpul vietii fac ce vor ei.

| doraz a răspuns:

Stii care e partea interesanta? ca majoritatea oamenilor niciodata nu en gandim la ziua de maine ca la ultima.si facem aceleasi lucruri cotidiene si de care poate suntem satui doar pentru ac trebuie facute, dar daca as stii cu siguranta care va fi ultima mea zi pe pamant m-as ruga sa ajung bine unde voi ajunge. le-as spune tuturor celor dragi ca ii iubesc.sa nu ma uite.happy e greu de spus. dar pe moment sigur m-as panica. o seara buna!

| DeDe_8338 a răspuns:

Bungee jumpinglove struck

| marry_7650 a răspuns:

Ias spune unei persoane care tin foarte mult ca o iubesc

| SCUFY a răspuns:

M-as ruga sa tina o eternitate

| rebelutza4u a răspuns:

Mi-as cere iertare celor ce le-am gresit...si as astepta clipa.Si i-as spune ca il iubesc foarte mult.love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
M-aș ruga la Dumnezeu să le dea și la doctori neputința tratării bolilor incurabile care le-au acaparat sănătatea proprie, poate așa învață și ei medicină!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as impaca cu toti si mai ales cu mine insami si as spune te iubesc! persoanei iubite si as ingenunchia in fata Lui Dumnezeu intr-o ruga fierbinte pentru cei ramasi in lumea asta!

| tratament a răspuns:

As bea in cel mai crunt mod posibil.

Întrebări similare