In primul rand liderii altor tari partenere lor, apoi alte tari rivale precum cele din Occident. O fi putin un criminal si un psihopat dar nu e prost incat sa creada ca va da o nucleara si gata, nu vor exista repercusiuni, stie foarte bine ca o singura nucleara data de el ar insemna sentinta la moarte a rusiei si probabil distrugerea in masa a planetei. In al 2-lea rand ca sa dai cu o nucleara e un proces complex, presedintele care e seful armatei are doar un buton nuclear la el, ca sa lansezi o astfel de arma e nevoie de 3 apasari, celelalte butoane se afla la generali, iti dai seama ca nici ei n-ar fi de acord cu nebunul, au si aia familie, constiinta, etc. Trebuie sa raspunda cu capul generalii in stuatia asta.
Putin are impresia ca e singurul din lume cu bombe nucleare si crede ca toata lumea trebuie sa stea dreapta in fata rusiei, sa nu clipeasca de frica. Are intr-adevar un arsenal destul de numeros de nucleare, dar mult nu inseamna si neaparat foarte bun, occidentul are cu siguranta armament nuclear peste tot ce are rusia prin depozite, cand americanii au dezvoltat bombele nucleare si le-au folosit rusii nici nu stiau ce-s astea, credeau ca au venit extraterestii, despre asta e vorba. El ar vrea sa dea in secunda 2 cu nucleare, el ar face multe dar nu e de capul lui pe lume cu atatea super-puteri prin preajma, daca a indraznit sa lanseze o singura bomba nucleara au plecat in secundele urmatoare o ploaie de nucleare peste ei de mi-i face cenusa pe rusi, asta ar insemna un razboi nuclear in toata regula, am ajunge in epoca de piatra, nu doar ca ar fi o iarna radioactiva, nimic din ce e acum nu va mai fi, d-asta trebuie nebunul sa fie executat el si argatii din kgb, dar direct de catre populatia lor, destramarea rusiei trebuie sa vina din interior.
Pai si cine il lasa si de ce nu a dat pana acum?
Pai si lasa doar 3 oameni sa decida, ce tampenie pai si aia sunt testati psihologic anual? Putin ce cauta daca are probleme? si de ce doar 3 ar trebui mai multi daca alora 3 li se intampla ceva rau in viata si am chef de suicid? si oricum Putin nu cred ca are ce pierde ce ii pasa lui daca moare si el si Rusia?
Ce gluma buna, tu chiar crezi ca astia de la conducere sunt cu testele psihologice la zi? Astea-s doar pentru prostime, ei fac ceva pe lege, o modifica si o jongleaza dupa bunul plac, sunt un fel de dumnezeu la ei pe tarla.
Nu stiu de ce nu sunt mai multi dar ca sa declansezi o bomba nucleara e nevoie ca presedintele sa aiba un buton la el, mi se pare ca el are butonul decisiv, dar pana la ei trebuie sa se treaca de acordul generalilor. Eu sunt convins ca 10000000% nu se va ajunge la nucleare, n-ar avea nimeni nimic de castigat iar putin cauta sa castige ceva din asta. Asta cu nuclearele e doar o basina tipic mass-media, nu exista un pericol prea real de razboi nuclear, nu vrea nimeni sa ajungem istorie, toti vor sa traiasca.
In primul rand liderii altor tari partenere lor, apoi alte tari rivale precum cele din Occident. O fi putin un criminal si un psihopat dar nu e prost incat sa creada ca va da o nucleara si gata, nu vor exista repercusiuni, stie foarte bine ca o singura nucleara data de el ar insemna sentinta la moarte a rusiei si probabil distrugerea in masa a planetei. In al 2-lea rand ca sa dai cu o nucleara e un proces complex, presedintele care e seful armatei are doar un buton nuclear la el, ca sa lansezi o astfel de arma e nevoie de 3 apasari, celelalte butoane se afla la generali, iti dai seama ca nici ei n-ar fi de acord cu nebunul, au si aia familie, constiinta, etc. Trebuie sa raspunda cu capul generalii in stuatia asta.
VasileRapidistu13 întreabă: