anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ar interveni brusc o pană de curent și ar dura 30 de zile, care ar fi activitatea ta principală de zi cu zi?
Cum îți imaginezi viața TA fără telefon, calculator, televizor și mai ales fără curent electric?
(Pentru 30 de zile.)

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Pai e clar as citi.Si m-as culca devreme m-as trezi devreme.Cu televizorul e cel mai simplu ca nu mai am televizor de 8 ani, nu ma intereseaza l-am dat la mama.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Viata grea fara astea - citesc carti

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Usurel!
Daca ar aparea pana aia pentru 30 de zile, as face plinul la toate masinile din familie (inclusiv cele parcate definitiv). Astfel am o sursa de 12v, de unde pot incarca laptopul, pot avea lumina si muzica. Internet sa zicem ca nu ar mai fi nicaieri, fiind pana de curent generalizata.
Timpul l-as petrece facand ce mi-am propus deja (garduri, acoperis, ordine, cosit, sapat, etc).
Pentru relaxare m-as plimba cu masina.

| Mădă0611 a răspuns:

Pot trai fara telefon, calculator, televizor, dar lipsa curentului electric inseamna lipsa apei calde si nefunctionarea masinii de spalat. Sa le spal cu mana le largesc, si cele cu par de caine nici nu stiu cum as putea sa le curat daca le spal la lighean. In rest, daca n-ar trebui sa merg la munca, as dormi mai mult, mai devreme (dorm 4 ore si un pic, ziua deloc), as mesteri prin curte gradina, si as merge la plimbare cu cateii. Asta fac si acum, doar ca stau pe net sa vad ce mai misca in lume si fur din timpul de dormit.

| anonim_4396 explică (pentru Mădă0611):

Nu-mi pot imagina viata cu doar 4 ore de somn pe noapte.
Ai grija happy

| silentnoise9 a răspuns:

Imaginatia poate fi atat un dar, cat si un blestem. Daca nu mai pot folosi toate aceste lucruri, asta nu inseamna ca nu imi pot imagina ca le pot folosi inca si astfel sa fiu fericita. Cel mai mult cred ca imi place sa ma uit la tv, thinking As mai vorbi sau m-as certa si cu tovarasii de aici, de la ospiciu. Mai fac asta si cu cate vreo asistenta cinica sau cu oamenii ce se intituleaza ca fiind doctori.
Deci cam astea sunt si ar fi activitatile de zi cu zi. Nu prea am cum sa ma plictisec happy