Problema este că dacă sunteți singură în chirie este foarte scump. Dacă ați avea și alte fete ați împărți cheltuielile. Același lucru s-ar întâmpla dacă ați avea partener.
Referitor la cealaltă parte, a faptului de a vă muta unde nu mai plătiți chirie, aici lucrurile se complică foarte mult dacă este vorba de un bărbat cu care doriți să fiți împreună, dar nu aveți încă o certitudine de viitor.
Iar, dacă este vorba de a vă muta în locuința părintească din o altă localitate, trebuie să priviți zona în asamblu, pentru a vedea dacă puteți avea un viitor acolo. Adică, un serviciu care să vă placă, unde să vă distrați, unde să vă găsiți o pasiune.
Dar, dacă este vorba de dragoste, judecați cu atenție, mai ales dacă nu este nimic sigur că veți deveni un cuplu în acte.
Pasărea din mână, nu o dați pe cea de pe gard.
Eu stiu foarte bine cum e sa nu poti sa stai la tine in oras din cauza ca nu ai casa acolo.Stiu cat e de greu sa stai cu chirie dar in ziua de azi e foarte greu. Daca ai posibilitatea si conditiile necesare sa stai in alta parte fara sa plătești chirie fa asta, strânge bani sau fa un credit si ia-ti ceva in orasul natal.
Faci ce doresti si ce simti, fiecare oras are avantajul sau. Chiar iti recomand sa iti faci o lista cu avantaje si dezavantaje ale Bucurestiului si iti vei da seama individual de cum trebuie procedat, ca pana la urma parerea ta conteaza cel mai mult, nu a altora, asa ca pune-te pe treaba singurica si planifica cu intelepciune.
Popescu_Doiniţa_1981 întreabă: