Hai sa zicem ca nu ma dau in vant dupa blonzii in general.Cred ca l-as alege pe cel brunet cu lentile verzi, insa
Bun raspuns, kostynela.Si eu tot saten cu ochii verzi as vrea. Dar dintre cei doi, brunet cu ochi caprui, exact ca el. Nu imi plac blonzii.
Daca cei 2 ar fi la fel si doar asta ar fi diferenta dintre cei doi ar fi greu de ales
imi plac ochii caprui si intotdeauna am crezut ca cei cu ochii albastri sunt persoane mai reci
baietii blonzi imi plac mai mult decat cei bruneti
si cred ca a-si alege cel blond cu ochi albastri
Avand in vedere ca nu-mi plac blonzii, cu siguranta as alege pe cel brunet, cu niste ochii sinceri, calzi, primitori si frumosi...Doamne...el el el esteeeee
L as alege pe cel care ma iubeste pentru nu conteaza ochii sau parul si sufletul
Pai, l-as alege pe cel care ma iubeste cu adevarat(mai mult). Daca ambi ma plac in aceeasi masura, ar fi greu de ales.
Pai depinde de carcaterul fiecaruia, cat de mult tin la mine si de sentimentele mele. daca imi plac amandoi si sunt de treaba, draguti etc eu cred ca l-as alege pe cel brunet. mie imi plac foarte mult baietii bruneti
succes
Brunet cu ochii caprui...sa fie sincer si sa ma iubeasca.adica cu alte cuvinte, prietenul meu :X.
Eu deja mi-am ales:e brunet cu oki albashtri . In general, nu conteaza kuloarea okilor sau a parului, important e cum gindeshte si ce prezinta ca om...
inna întreabă: