Deși îl uram înainte acum îmi ador prenumele și nu l-aș schimba.''Miryam'' cred că este cel mai potrivit, nu este nici unul comun ci mai deosebit.Vai am ajuns să-mi placă propriul nume, îi clar vine apocalipsa, în sfârșit îmi place ceva la mine.
Buna
Nu as schimba nimic, dar as alege cu mare drag Liliana.
O zi frumoasa sa aveti
Cel mai probabil nu ar fi un prenume romanesc, ci unul strain,Damon, dupa personajul meu favorit din seria Gears of War(n.a. Damon Baird).
Primul prenume imi place, nu l-as schimba, pe al doilea l-as schimba si as alege sexgod sau ceva de genul
Buna! Daca ar fi dupa mine sa-mi schimb cele 2 prenume cel nou ar fi : Adelina
Prenumele meu este Andrei.Mi-ar placea să-l schimb pus in greaca veche: Andreas.
Al 2-lea nume l-as schimba doar. Imi place Adriana sau Alexandra, ca prescurtarile suna frumos, Adi sau Ale/Alex, asa cum imi place Mădă.
Pisi shukara002 sefa barbatilor printzesa inimii.
...Condoleante rudelor si apropiatilor celor ce au citit acest rasp., amin.
Hmmm....am mai multe favorite:
-Gigel Potrivitu
Bred Pit
Vasile San Siro Ciocoi
Nini Săpunaru
Pai as alege Iuliana pentru ca e numele mamei mele si chiar imi place ori Silvia pentru ca e numele unei rude pe care o iubesc foarte mult!
Cred ca 'gogu'.Dar prefer pe cel pe care-l am. Oricum nu-mi plac nici 'osama' nici 'obama'.Nu stiu de ce? Ca duc la dezastre?
Primul prenume imi place insa al2lea prenume l-as schimba in Maria, e atat de simplu si de frumos