Bună.
Odată ales prenumele de părinți, NU îl schimb indiferent de situație.
Pa, pa.
Buna
Nu as schimba nimic, dar as alege cu mare drag Liliana.
O zi frumoasa sa aveti
Ooh,ador acest nume, adica al meu! il pord de 10 ani si cred ca mai frumos si care sa mi se potriveasca altul nu-i!
Imi place Lavinia, dar daca as putea sa-l schimb pe al 2-lea(Mirela-oribil nume) as alege Natalia, Antonia sau Melania.
Nu știu de ce, dar de la un timp sunt înnebunită după prenumele „Kira". Mi se pare să sună foarte bine.
Însă-mi place numele meu, Bianca, mai ales că se poate prescurta B (pronunțându-se Bi).
Pai,inainte sa ma numeasca Iulia, mamei mele ii placea la nebunie numele Clara (cred ca de la personajul din Heidi s-a inspirat), si chiar mi-ar fi placut sa fii avut numele asta! Desi nu stiu prea multe persoane care au acelasi nume ca al meu(cred ca le pot numara la o mana), mi se pare ca am un nume destul de obisnuit, si as fi vrut sa am un nume mai 'iesit din comun'!
Alexandru. Se potriveste bine si cu numele de familie, o fi unul din numele cliseu, ultra uzitat, dar te pui cu gustul omului?
Am 2 prenume, nu le-as inlocui, dar as renunta la unul din ele si as ramane cu Alexandra.
Hmmm....am mai multe favorite:
-Gigel Potrivitu
Bred Pit
Vasile San Siro Ciocoi
Nini Săpunaru
Trebuia sa mai adaugi si Victor Slanină Barosanu.
Nu,ca asa il chema pe bunicu`
Apropo, al doilea nume e: Brad Pitt.
...serios? Nu ai vazut ca am scris la caterinca, nu? e scris intentionat!
Primul prenume imi place insa al2lea prenume l-as schimba in Maria, e atat de simplu si de frumos
Bună. Nu ştiu cât de mult aş vrea să-l schimb, dar îmi place Ilinca Sofia foarte mult!
O zi bună!
Al 2-lea nume l-as schimba doar. Imi place Adriana sau Alexandra, ca prescurtarile suna frumos, Adi sau Ale/Alex, asa cum imi place Mădă.