Ei oameni buni orice om cand se boteaza isi pune un nume romanesc si crestin de exemplu Ion, Gheorghita, Vasile, Maria, Florica etc deoarece orice nume are o anumita energie si un anumit inger pazitor! nu va luati dupa prostii! romanii au cele mai frumoase nume! uite eu ma numesc Ion dar niciodata nu ma voi dezice de el!
Buna! Daca ar fi dupa mine sa-mi schimb cele 2 prenume cel nou ar fi : Adelina
Imi place prenumele meu, acum nu l-as mai schimba, desi nu pot sa zic ca nu imi mai plac si alte 2 nume:
"Teodora" si Otilia".
Imi iubesc numele! Nu l-as schimba pentru nimic in lume! Si plus mi se potriveste!
Prenumele imi este Iuliana... poate mi l-as schimba in Lina, dar in ultimul timp incepe sa-mi placa prenumele)
Cred ca as alege MARIA sau ANA... Dar in orice caz, nu as prea vrea sa-mi schimb numele. Imi place mult numele meu! Dar ma repet ca l-as schimba, ar fi Maria sau Ana. O zi placuta sa aveti TPU.ro!
Prenumele meu este bun dar as vrea să l schimb în Simon... Este mai cool.
Am un nume frumos pentru mine dar dacă ar fi să il schimb ar fi un Hope sau Emma in nici un caz Crystal(numele meu acum).
Nu l-as schimba, pentru ca nasii mei l-au ales si mie imi place. Chiar daca nu era frumos tot nu mi'l schimbam !
Mie mi-a placut din totdeauna numele Delia-Simona...Dar nu vreau sa-l schimb pe cel pe care il am acum!