| T0T a întrebat:

Dacă ar trebui să pictați un tablou pe tema "Dragostea" cum ați descrie tabloul pe care l-ați concepe?

Răspuns Câştigător
| girlwattitude a răspuns:

Avand in vedere ca sunt in domeniu si am facut o pasiune pentru arte,as concepe dragostea si as reflecta-o intr-un tablou cat se poate de abstract,in care doar o persoana care ajunge la acest sentiment inaltator,sa-l poata intelege.L-as,, condimenta,, cu multa pasiune, complexitate, culoare si simt artistic deosebit.L-as vedea sa aiba trasaturi fine, curburi interesante si multa delicatete.Prin ochii indragostitului,ca sa spun asa,sa se vada subtil,imbratisarea dintre doua persoane,in forma ei abstracta,pentru ca este un gest care emana multa afectiune si este pur, din punctul meu de vedere. Tabloul nu mi-l imaginez nici foarte colorat, dar nici in tonalitati reci, pentru ca vorbim de ceva ce ne aduce bucurie, nu tristete.Si,cu siguranta nu ar fi o banala pictura,ci una in ulei, care sa imbine cat mai multe elemente, toate la un loc formand, ceea ce noi numim,, Dragostea,,.

| T0T explică (pentru girlwattitude):

Vorbim de ceva care ne aduce bucurie dar de fiecare dată în dragoste trebuie să ne asumăm riscul de a fi răniți sau de a ajunge la un sentiment la fel de puternic ca bucuria dar într-un sens invers proporțional. Dragostea poate fi ceva foarte trist uneori și eu probabil dacă aș avea înclinație în acest domeniu aș transpune acest lucru în tablou într-un mod subltil...mai exact sfârșitul sau despărțirea care tot se va produce în cele din urmă. Oricum îmi pare bine că am primit un răspuns de la cineva din domeniu. Mulțumesc.

| girlwattitude a răspuns (pentru T0T):

Sunt total de acord cu tine, dar eu am dorit sa transpun acest lucru, intr-o nota cat se poate de fericita si imbucuratoare, fiindca dragostea, da..intr-un final ..inseamna un risc asumat. Iubesc artele si le sunt dedicata de peste 18 ani, asa ca un artist... orice vede, vede intr-o maniera cat se poate de diferita, indiferent ca jucausa sau sumbra.Cu cea mai mare placere.Pacat ca nu am putut oferi un raspuns mai evident. happy

23 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mmm,de ar fi sa incerc sa 'imortalizez' sau sa incerc sa fac ceva asemanator cu dragostea, as luat drept reper culoarea cerului din 2 motive, cerul e infinit, si 2, ador culoarea albastra.Cu toate ca dragostea,nu poate fi descrisa,nu exista cuvinte pentru a descrie ceea ce simti cand plutesti pe valurile emotiei,primul sarut,prima imbratisare,primul ' te iubesc ' spus cu obraji imbujorati...Ce pot spune,sunt o fire foarte romantica,am scris si texte de dragoste 'in tineretea mea' (acu cativa ani blushing) Dragostea asta,oare am avea de ce trai daca nu ar fi o.O? Pictura ma omoara,la fel si limba romana,dar de as avea talent,asta as desena, un cer senin, un albastru mirific, un rai pe pamant as putea adauga, as incerca sa fac acel desen precum te atrage in aceea lume, a dragostei happy Si destul cu asta ca devin prea sentimental phbbbbt si imi 'sade' rau

| R0R0 a răspuns:

As desena 2 maini unite.
Mi se pare cel mai bun simbol al dragostei

| T0T explică (pentru R0R0):

Eu cred că alt simbol ar fi mai bun dar nea...Sub 18 ani nu merge.

| R0R0 a răspuns (pentru T0T):

Tu nu te lasi pana nu afli varsta mea.
Nu ti-o zic laughing)

| AirănMeidăn a răspuns:

http://i.imgur.com/4O4w9xc.png
mereu am stiut ca poza asta imi va folosi odata si odata la ceva si ca n-am facut-o degeaba

| Mayar a răspuns:

As desena ceva compus din cercuri, cercul e... cerc! Nu are inceput sau sfarsit. Asa ar trebui sa fie si iubirea - un cerc[inchis] As incerca sa fac din el un fel de imbratisari stilizate folosind diverse dimensiuni de cercuri si diverse nunate de culori. E simplu si profund in acelasi timp.

| Nirvanaaa a răspuns:

Tabloul pe care l-as concepe ar fi facut cu pasiune..as pune suflet in el si ar reflecta perspectiva mea de intelegere a acestui sentiment ar infatisa sensibilitatea si puritatea.

| T0T explică (pentru Nirvanaaa):

Frumos...Mă întreb ce ar ieși după...

| Nirvanaaa a răspuns (pentru T0T):

Multumesc..sincer si eu.

O întrebare de curiozitate: Știi să desenezi sau pictezi?

Da si imi place foarte mult. Pictez cam de vreo 6-7 ani.

Bravo happy

Multumesc.winking

| syd2 a răspuns:

hmm hmm pai as picta un om cu aripi de inger dar incatusat la gat, cam asa

| Croampa a răspuns:

As face o inima de om( cu artere si restul') care e taiata in doua si bate incet intr-o balta de sange negru! big grin

| Sociopat a răspuns:

Cred ca as picta ceva in genul picturii "El gran masturbador" de Salvador Dali si as spune ca reprezinta omul ca fiinta sexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am talent la desen.
Si ii detest pe cei care au. Le-as taia mainile cu care deseneaza asa frumos.

Totusi, as concepe asa ceva:

http://us.123rf.com/......ground.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

gol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai..as picta un cub de sticla, iar inauntrul lui as desena o persoana care este prizoniera propriei minti (nu stiu cum as putea sa descriu exact, dar am imaginea in minte), i-as pune numele "Home" si ar fi pictat in mai multe nuante de gri big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tablou în care nu întâlneşti negrul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce fel de dragoste te referi?

Intre oameni, as picta un om sarac mai „instarit" care isi ofera haina unui sarman in timp de ploaie.

Dragoste intre iubiti, as picta o pereche barbat si femeie, ea cu capul pe pieptul lui. Iti faci o idee ce vreau sa spun.