Pe iubitul meu, o perna ca sa-si odihneasca uneori capul si o rogojina, ca sa fiu eu fericita pe ea...
Sunt prea multe care mi le-as lua `, dar sa zicem :cea mai buna prietena, mancare si o saltea gonflabila
Mi-as lua iubita, Biblia si un cutit (ca a lui Bear Grills din Ultimate Survival )
Chibrituri, un cutit si un geamantan (in care se afla laptopul, un sac de dormit, cortul, mancare, bricheta, oglinda, barca, telefonul, niste carti si iPod-ul)
Barca, laptop, mancare, cortu, sotia si copilul, cutit si bricheta sau chibrit depinde si de cat stau
Mancare daca iei multa se strica, laptop sau mobil sigur nu ai semnal si net, chibriturile se termina, brichetei i se termina gazul etc... si atunci ce sa iaucutit ca ajuta la multe, oglinda sa aprind focul si sa vad cum mai arat si o cartecred... dar mai bine nu ma mai duc pe nici o insulam-am gandit mai bine
Pe o insula pustie sau unde? pai daca e p insula pustie mi-as lua:un cutit bun,(sa fac pe vanatoru, sa-mi fac un culcus taind nu stiu ce p acol, crengi...), o bricheta(sa fac focul mai usor) si... un barbalau misto s aibe grija de mine
Din pct. meu de ved. intrebarea ar fi trebuit sa includa si precizarea ca e vorba de o situatie in care trebuie sa alegem doar obiecte (nu si persoane!), ca aceste obiecte sa fie simple (asemeni celor indicate de ewanjanovski) avand rolul sa ne ajute sa supravietuim o perioada relativ indelungata; altfel, intrebarea -desi conversationala- o consider fara sens, chiar stupida.
obiectele pe care eu le-as alege sunt : ochelarii, un cutit si cartea lui Robert Wyss, "Robinson elvetianul".
Vampiree întreabă: