Islanda-nimeni nu are interes sa atace tara aia ca nu e bogata in resurse,e departe de continentul european si pozitia lor geografica ii ajuta sa fie feriti de razboaie.
Elvetia-Daca pana acum nu a fost atinsa de cele doua razboaie mondiale nu cred ca va fi afectata nici de alte conflagratii. Tara e bine izolata in munti si e acolo e lumea bancherilor din intreaga lume,e greu sa izbucneasca un razboi acolo.
Noua Zeelanda-e mult prea departe geografic de principalele zone de conflict din lumea intreaga si ar putea scapa usor fara sa fie afectata de vreun razboi.
Tarile din Africa cu exceptia nordului Africii-In general africanii au propriile lor probleme cu saracia, foametea si ce boli mai au pe acolo asa ca nu s-ar baga de partea niciunei tabere daca ar fi un razboi mondial.
Tarile din America de Sud-Poate ar sprijini o parte intr-un razboi cu produse si armament dar tarile lor nu ar fi afectate deloc, nu cred ca s-ar sinchisi nimeni sa bombardeze o tara din America de Sud.
Cele mai afectate zone ar fi America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu si Estul Asiei.
Dau rusii cu bombe domnule, macar sa-mi cheltui banii =]] ca nu imi mai trebuie ca dau rusii cu bombe.
Joker3134 întreabă: