| Pamanteanul a întrebat:

Dacă as avea 5 miliarde de euro, 1 miliard de euro as da la 1 milion de femei și le-aș da câte 1 caiet mare gros și gol și le-aș pune întrebări la care sa fie sincere, sa zică după ce aleargă, ce vor de la bărbați, ce le place în viata, ce ii atrage, le place sa minta și multe întrebări ca să aflu ce vor cu adevărat fetele și as face comparație apoi între ele sa vad dacă majoritatea gândesc la fel. Le-aș plăti ca să fie sincere și sa zică adevăruri crude, as face mare experiment.Cartea s-ar numi 1 milion de întrebări la 1 milion de femei sau ce vor femeile sau sinceritatea la 1 milion de femei sau ceva de genul! Voi ce ați face dacă ați avea 1 miliard de euro?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca ar fi mai sanatos sa dormi de foarte multe ore, deja?
Pierderea orelor de noapte duce la probleme grave, mentale si metabolice.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce spui tu frate, dai 1 euro de caciula fiecarei femeie si vrei sa-ti scrie tie, cu sinceritate, raspunsuri la tot ce vrei tu?
Ma umfla rasul daca ti crezi ca femeile sunt atat de proaste.
Ai putea incepe testul cu mama ta!

| Pamanteanul explică (pentru Violleta2022):

Nu prea știu matematica, am vrut sa spun 50.000 de euro la o femeie.

Sa ști ca fac experiment pe mama ca stau cu ea într-un apartament, ii pun întrebări și de la ea știu multe secrete despre ce gândește femeia, ii zic ca îmi vor folosi la căsnicie...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Pamanteanul):

De ce esti treaz la 4 dimineata?

Nu știu, pentru ca sunt treaz și stau pe TPU.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Pamanteanul):

Nu crezi ca ar fi mai sanatos sa dormi de foarte multe ore, deja?
Pierderea orelor de noapte duce la probleme grave, mentale si metabolice.

| LoveSleep a răspuns:

Ți-au luat-o ați 10mii de oameni înainte.
Femeile nu sunt conștiente de ce vor. O sa abereze indiferent câți bani le dai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vor femeile in general nu e greu de aflat, problema intervine cand analizezi rational dorintele si principiile lor