Pe cat de infantila este intrebarea nu pari a fi majora --- ai fi judecat matur o actiune care lasa in urma ei disperarea familiei si prietenilor.
Daca eram sigura ca ii apuca disperarea pe ai mei, nu mai puneam intrebarea asta... logic.
Ti-ai arata lipsa de respect si nesimtirea fata de cei ce te-au crescut si ti-au oferit viata. daca ai asemenea ganduri nu cred ca esti majora..si chiar daca esti ai o mentalitate de copilasa imatura care nu a aflat inca ce inseamna viata cu adevarat.
Ma amuza raspunsul tau.Nici macar nu ma cunosti si nu cred ca-ti poti da tu seama dintr-o intrebare ca eu sunt o copilasa imatura.Sau poti? Cum e?
Normal ca pot. dupa ce zici se poate..deci doar gandeste si tu putin asa logic.din ce ai zis ca vrei sa faci logic ca noi oamenii cu putina minte de pe site-ul asta te percepem asa. spune-le parintilor tai parerea mea si sunt sigur ca sunt100% de acord cu ea..asa esti. orice om ca eu cunosc multi..au zis: " am fost tanar am plecat de acasa am facut multe tampenii dar acum m-am maturizat si mi-am dat seama ca am procedat gresit si ca nu aveam minte atunci//" cand o sa te maturizezi si o sa stii ce este acest termen( "viata" ) o sa ajungi la vorbele mele..si a tuturor care iti spun si te invata..asteapta si vei vedea ca asa va fi.
Si sa stii ca si pe mine ma amuza imaturitatea ta..esti intr-un fel haioasa.dar cei care iti sunt apropiati cred ca sunt complet dezamagiti de lipsa ta de discernamant si de alua decizii corecte.
Iti zic eu ca nu poti.Si in plus eu n-am zis c-o fac, am intrebat doar ce s-ar intampla, nu? Desigur, nici eu nu am explicat ca la gradinita, de aceea poate ai sarit ca-s imatura si alte chestii.Deci de la a intreba ceva si pana la a face ceva.e cale lunga.
Frate,lasa-ma cu imaturitatea ta.Nu ma cunosti! N-o mai tine pe asta cu imaturitatea, ca habar n-ai pe sfert ce gandesc eu, ok? Si repet, nu vreau s-o fac..doar intrebam.Te-am lamurit sau vrei sa-ti desenez?
)Daupa asemenea intrebare omul cu putin creieras in cap isi da seama...Si da vreau sa-mi dansezi
Cel mai bine este sa vb cu cineva despre ce probleme ai si sa incerci sa le rezolvi, daca nu poti singura cere ajutorul cuiva... poate te razgandesti sa pleci...
Indiferent ce vârstă ai avea nu trebuie să-ţi părăseşti căminul natural. Rămâi acolo, chiar dacă îţi este greu sau uşor pentru că orice problemă se rezolvă cu timpul. Chiar şi atunci când o să te măriţi, tot pe acasă o să treci!