anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ați alege o rețea de socializare care sa dispară care ar fi? Fără Tik Tok și Instagram ar fi mult mai bine!

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Peste tot poți găsi ceva bun,eu pe tik tok încă de la început am ales pshiologie,tehnologie,religie,filozofie,asta primesc,mai mă uit la live,pe Facebook sunt grupuri de adhd,autism, religie,ateism, tehnologie, filozofie, telegram grup de IT, Instagram nu are ce căuta pe telefonul meu îl țin pentru meta business, YouTube canale de știință

| sierra1 a răspuns:

De ce să dispară? Nu o folosești și gata, care-i problema?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Meta. Cu toate platformele ei.
M-as intoarce cu drag la Yahoo (daca ar mai functiona messenger) si hi5.

| dullcat a răspuns:

Extrem de greu de decis intre Instagram si Tiktok.

| RAY a răspuns (pentru dullcat):

Pe Instagram te ajuta sa evoluezi? E mai mult narcism

| dullcat a răspuns (pentru RAY):

Primul gand a fost cat de mult rau face adolescentilor, de aceea am zis ca e greu de decis intre acesta si tiktok.Dar Instagram e ok daca nu ai probleme majore in ce priveste dezvoltarea personala.Eu am salvat acolo multe idei ce tin de creatie pictura, brodat, cusut etc. gatit si mai arunc un ochi pentru videoclipuri cu animalute.Ma relaxeaza.Dar pentru asta trebuie sa iti faci tu curat constant in feed, altfel degenereaza.De reclame nu mai zic.

| J0B0MAT a răspuns:

Din partea mea pot să dispară toate, nu m-ar afecta.Dar fiecare are câte o chestie mișto, Instagram poze profi și noutăți din lume, iar tik tok chestii amuzante sau interesante.Toate au ceva folositor dacă știi să filtrezi și să nu abuzezi.

| carevaescu a răspuns:

De ce ar fi mai bine?

| anonim_4396 explică (pentru carevaescu):

Prea mult content de umplutura pe ele!

| literallythesamebruh a răspuns:

Chiar dacă cele două platforme sunt într-adevăr frecventate de tineri care își petrec foarte mult timp acolo și învață chestii ba bune, ba rele, totuși fiecare dintre platforme are un scop anume, foarte mulți utilizatori activi care nu se regăsesc în exemplul meu și ar exista cumva un declin foarte mare dacă una ar dispărea.