Mi-as lua o casa cum si unde imi doresc, ca sa nu ma mai deranjeze persoane pe care nu le inghit, si ca sa nu fiu lacoma, as deschide o fabrica, ceva, pentru creare de locuri de munca (daca dai bani oamenilor, ii termina, daca le oferi un loc de munca ii ajuti).
Si parca si vad ca majoritatea ar spune ca i cheltuie pe lucruri pur si simplu tampite.Masini vile lux etc.
Eu sincer sti ce as face? mi-as pastra eu necesaru adevarat mi-as cumpara si eu o masina ceva dar nu atat de lux incat sa fie mai scumpa ca 10 apartamente.
Decand eram mica imi doream si asta oricum o voi face pe viitor e sa deschid un centru pentru animalutele abandonate.Sa aiba parte acolo de dragoste toate conditiile necesare.
Eu sincera sa fiu, in asta as investi bani
Mi-as cumpara un apartament mai mare, as mai pastra in jur de 10.000 de euro si restul i-as dona.
Imi cumpar o casa ( nu vila)
O masina
Multe excursi in jurul lumi sa vad lumea
Dar cred ca asi invest in afaceri ca sa ma imbogatesc si mai mult.
Mult succes.
Pai, devinde de gusturile fiecaruia eu de exemplu mi-as cumpara multe haine in special.
Mi-as cumpara un apartament, as depune cateva zeci de mii de euro in contul fetitei mele si probabil mi-as lua si o masina dar una normala nu vreuna de fite*! si restul i-as depune intr-un cont si cand as avea nevoie de bani as avea de unde sa iau fara sa ma doara capul