Pai... eu cand am avut bani mi-am luat : Blugi, o poseta suuuper, machiaj, oje, parfum, pixuri (am o tona), inel, nu stiu dupa ce iti place tie...
Asa fac si eu am bani si nu stiu pe ce sa-i cheltui!
fundita?
Mi-as cumpara o chitara clasica...sau poate un telefon nou. o placa de par sau ondulator.niste etnies noi.sau un aparat foto digital.cam atat. acum sunt pe lumea visurilor
Buna.
Cu 300 de ron mi-as cumpara o pereche de pantaloni/blugi, o pereche de cercei si strictul necesar.
Nu-ti poti cumpara mare lucru de acesti bani, dar totusi este ok.
Asa-i la noi.
Salariile mici.
Toate cele bune!
Nu mai ai nevoie de nimic, ce fericita esti
Cu 300 de ron nu stiu ce mi-as cumpara... de ieri si pana azi am cheltuit vreo 150 de ron cred dar nu e clar pe ce i-am cheltuit: am mancat la un fast food mexican, am iesit intr-un cafe, mi-am cumparat un ghid al strazilor de 15 ron niste struguri si cred ca asta a fost tot
Probabil si urmatorii 150 ron se vor duce tot pe nimic, deci nu stiu ce sa-ti zic sa iei de 3 milioane
Da, s-au dus si restul de 150... de fapt s-au dus mai multi ca am platit chiria Biancai, dar 150 s-au dus sigur pe nimicuri
Bai... ce rahat cand eram eu in liceu daca aveai 500.000 in buzunar erai jmeker. acum nici 50 de milioane nu mai inseamna mare lucru
anonim_4396 întreabă: