Daca am bani de ce sa mai fac sacrificii? Spune cuvantul sacrificiu, ca, cost de oportunitate nu zice nimic.
Când vorbim de resursa timpului, vorbim de sacrificiu pentru oricare om de pe pământ, chiar și pentru Bill Gates...nu?
Nu e clar ce spui, cum adica "resursa timpului"?! Spune mai concret si clar la ce te referi.
"Dacă ați avea atâția bani încât să vă permiteți orice, în acest caz mai intervine costul de oportunitate?".
Ce legatura asta asta cu timpul?! Nu e clara nici intrebarea.
Daca e vorba de bani multi si dai banii pe orice, ala nu e timp pierdut, ca orice faci, faci ca-ti place, si cand iti place ceva si te atrage, faci, cumperi.
Mereu aud "pierzi timpul pe net inutil", gresit, daca stai pe net inseamna ca iti face placere, si deci nu e timp pierdut, e timp investit in placerea ta.
Nu inseamna ca daca pentru mine e o prostie sa stau pe net si mi se pare mie inutil, sa proiectez gandirea asta si celuilalt, ca nu e deloc corect, nu toti avem acelasi sistem de valori.
N -am nevoie de bani, ci de timp, dar mai intai de materiale care nu se fac prin timp irosit
Într-un cuvânt: sacrificiu.
Danyl întreabă: