| apz a întrebat:

Daca ați avea copii, ce i-ați sfătui să nu facă, ținând cont de greșelile pe care le-ați făcut până acum? Ce greșeli nu ați vrea să repete ei?

24 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Să nu se disprețuiască.

| RAY a răspuns:

Omul daca nu greseste nu invata, degeaba i dai sfaturi mintea lui nu va putea sa invete ca daca greseste

| Drimmero a răspuns:

Sa fie ei insisi, sa isi cunoasca limitele si sa fie rationali cat de mult pot ei.

| T0T a răspuns:

Nu prea am făcut greșeli din perspectiva mea.

| apz explică (pentru T0T):

Nu s-a înfiinţat persoana perfectă. Mai gândeşte-te.

| T0T a răspuns (pentru apz):

Nu știu dacă perfect, însă nu am la ce să mă gândesc. Nu am făcut vreo greșeală, nu am niciun regret. Poate anumite persoane ar considera greșeli unele fapte, însă din perspectiva mea sunt mulțumit de tot ceea ce am făcut happy

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Eh dacă vorbim de tot felul de greșeli toți le facem. Am intrat puțin în puțul gândirii și mi-au venit niște greșeli făcute față de niște persoane care probabil le-au uitat a doua zi. Sunt mult prea nesemnificative. Legat strict de întrebare, dacă o să am copii o să încerc să îi sfătuiesc(până la o anumită vârstă vor exista reguli, căci nu au discernământ) și îi voi lăsa să decidă pe ei. E o responsabilitate mare să ai un copil, nici nu știu dacă sunt pregătit să educ un suflet.

| crazypop a răspuns (pentru T0T):

Bravo, eşti un erou.

| T0T a răspuns (pentru crazypop):

De fapt, sunt un super-erou.

| crazypop a răspuns (pentru T0T):

Cu atat mai bine

| WaterDrop a răspuns:

Nu as avea ce sa-i sfatuiesc, cel putin nimic diferit de "nu te duce in fata masinii", etc.Toate greselile pe care le-am facut in viata, m`au ajutat sa ajung in acest punct si m`au definit ca persoana.Greselile au rostul lor si nu poate exista fericire si succes altfel, pentru ca nu vom sti ce sa cautam. Daca nu gresesti, nu vei sti nici cand ai facut ceva bine.Totul este relativ.

| GoldenZenith a răspuns:

Să nu fie naivi și să aibă încredere în propriile puteri.

| ShaOfHatred a răspuns:

"Copile,cand bei sa nu amesteci mai multe tipuri de alcool. Nu iasa bine..."
"Cand te apuci de fumat,fumezi pe banii tai, si incepe cu de-alea subtiri, ca sa te inveti"
"Nu insulta, nu te da mare, nu te uita la altii de sus pana nu iti permiti sa faci toate astea"

| Staind a răspuns:

Sa nu faca copii, altfel o sa sufere ca mine.

| apz explică (pentru Staind):

Presupun că vorbeşti despre copil la o vârstă fragedă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa nu incerce sa se incadreze in vreun tipar, ar trebui sa incerce sa fie ei insasi.

| crazypop a răspuns:

Să aibe mai multă incredere in ei şi propria lor persoană şi să nu le pese prea mult de părerile celor din jur pentru a realiza tot ce işi doresc şi işi propun.Si chestiile de baza : sa nu fumeze, sa nu bea, sa nu intre in anturaje gresite.

| P4rAd0x a răspuns:

Nu stiu, eu ca si parinte nu as vrea sa fac greselile pe care le-au facut parintii mei cu mine, pentru ca nu mi se pare o idee buna sa incerci sa iti faci copilul sa faca ceea ce nu ai reusit tu in viata.

| apz explică (pentru P4rAd0x):

Am păţit şi eu asta. Şi-au dat seama prea târziu.

| Habbsha a răspuns:

Să facă ceva ce multă lume nu mai face: să fie ei înşişi!

| WithinShadows00 a răspuns:

Sa nu-si faca cont aici.

| syd a răspuns (pentru WithinShadows00):

Da-ti delet
sau esti dependent?

| WithinShadows00 a răspuns (pentru syd):

Cam da. Stau toata ziua pe TPU, dorm putin. Mi-e frica sa nu ratez vreo intrebare de-a chiftelei. Sunt un somer ratat. Ti-as fi raspuns de azi-noapte dar dormeam deja.

Răspuns utilizator avertizat