Nu i-as spune. Nu e problema mea.
Poate daca m-ar intreba, si as sti ca discuta deschis despre gabaritul ei, i-as strecura aia ca idee.
Dar poate ca ea discuta cu tipii despre corpul ei, iar motivele pentru care nu ies baietii decat o data cu ea, sunt altele.
Oricum, este strict problema ei. Nu te baga in relatiile altora.
Pai inseamna ca are o lipsa crasa de inteligenta daca se plange la tine si nu isi da seama f clar ca de la obezitate nu o place mai nimeni.
Pai zi tu daca e batuta in cap si nu isi da seama! Sa puna mana sa faca ceva.
Spune-i sincer ca sa puna mana sa lucreze la asta, nu o lasa asa ca nu-i faci nici un bine.
Si dovada ca e cum zic eu este ca daca se arata cu totul, n-ar mai iesi cu nici unul.
Desi isi da seama, ca daca nu si-ar da seama de ce pune doar fata acolo?! Ori face pe proasta, ori nu stiu.
Ba da, e problema ta, ca daca sunteti amici, e normal sa o ajuti si sa-i zici adevarul sa nu se mai mire atata si sa isi rezolve treaba.
Nu e problema ta cand omul ala nu e in nici o relatie cu tine.
Asta e cauza, e obeza si baietii nu o plac, clar, hai sa nu ne mai mintim, si stie si ea asta, de aia se ascunde si pune doar figura.
Eu mi-am sfatuit prietenii de bine si am discutat despre relatiile lor, cum sa nu ma bag? De ce mai sunt prieten atunci?
Daca iesi la cafele cu o vecina de bloc, te apuci sa-i scoti ochii ca e grasa?
Adevarul tau e unul subiectiv. Nu ai de unde sti ce nu le convine tipilor de la intalnire. Faptul ca e grasa deranjeaza pe unii, nu pe toti.
Subliniindu-i un defect, nu ajuti prietena. O faci sa nu aiba incredere in ea.
Personal poate i-as zice intr-o forma de genul "poate ca baietii cautau fotomodele", dar nicidecum nu as persecuta gagica pentru forma ei.
Am avut si am prietene de tot felul, mereu le-am lasat pe ele sa aduca in discutie defectele lor, daca vor. Fetele sunt sensibile, nu poti discuta cu ele ca si cu un baiat.
Iar daca dai cu pianul pe scari fiind sincer, tu ai de suferit, iar ea se va duce sa povesteasca altcuiva "cat esti de nesimtit". Nu are rost sa te bagi in asa ceva, nu sunt facute din acelasi material ca si noi.
Pai a zis "Se plânge la mine că îi dau toți seen". Pai daca se plange da, ii zic adevarul ca sa faca ceva si sa ii fie bine, nu sa sufere in continuu, faptul ca lasi omul in prostia lui, nu il ajuti.
Ba da, subliniez un efect remediabil, ca sa-l remedieze!
Ca daca o iau cu minciunele nu isi da seama si nu va face nimic sa repare problema ca sa-i fie bine.
Un prieten adevarat iti zice adevarul, nu te menajeaza, tocmai ca sa faci ceva.
Esti naiv? Nu e clar ca obezitatea e problema? Nu exista "Alte motive", f putini barbati plac obezele, extrem de putini.
Nu subliniezi un efect iremediabil, ca acolo da, nu ajuti cu nimic.
La unele persoane e cam iremediabil.
Intr-un scenariu ideal, da, nu ne plac grasele. Dar in realitate, mai toti am punctat cate una.
Ca era de gasca, ca nu era chiar atat de grasa, ca s-a tinut de tine, ca era nimfomana... Ajungi sa vezi ca nu musca, si pui macar de o aventura. Daca e persoana interesanta. Daca e proasta, nespalata sau cu o atitudine gretoasa, faptul ca e grasa nu mai este cel mai mare defect.
Nu e iremediabil nimic, sunt gramada persoane de 350 kile care au slabit, vointa sa fie.
98 % din barbati/baieti nu plac obezele, dar asta se stie, nu stiu cum tu nu sti.
Barbatu e f vizual, se uita la corp, craci, figura, pana sa afle cat de de gasca e, sau maxim o tine de amica.
Poate sa nu fie proasta si nici gretoasa, pentru majoritatea e gretos cum arata.
Asta e.
De aia multi barbati nu se mai simt atrasi de femeile lor dupa ce nasc si se ingrasa, si alea n-au 45 kile peste normal cum are subiecta despre care se discuta aici.
E generalizata treaba.
De ce sa o puna de o aventura cu ea cand aia au alte 5 care arata mult mai bine?!
Ca are cateva kg in plus, ca e putin mai dolofana e alta, ca nici mie nu-mi place scandurile, insa nu obeze!
Si de multe ori nu ar punea-o de o aventura ca nu li se scoala la asa ceva!
Si asta vine din natura umana, ca in inconstientul barbatului o femeie slaba si frumoasa egal sanatete si fertilitate.
Una obeza emite boala cum ar veni, da semnale inconstientului lui ca nu e okey, si deci nu va simti atractie.
Emite ca nu e in ordine.
Daca da de rarii barbati carora le plac obezele, da, e f okey, dar slabe sanse.
Logic ca asta este cauza! Ca daca are 45 de kile in plus, isi pierde tot farmecul fizic, si cum fizicul e proba eliminatorie intr-o relatie (chiar daca nu e suficienta insa), se opreste treaba.
Dar nu e clar ca aia e cauza?!
Dacă mi-ar fi prietena cel mai probabil mi-as permite sa discut cu ea deschis.In fond, ea nu cred ca nu vede care e problema.
Eu iubesc fetele grase, sunt adorabile, nu ar fi neapărat principala problema. As zice sa nu se dea bătută, va da cu siguranta peste unul ca mine.
Cheers
Are o tulburare alimentara sigur. Nu rezolvi nimic daca ii spui. Nu o sa inteleaga sau nu o sa-i pese. Daca ea nu isi da seama de o chestie atat de banala...