Cu păr dacă ești fată.
Dacă e neagră, un marker negru o face ca nouă.Iar dacă e altă culoare poți încerca o cariocă asemănătoare.
Ori o vestă, ceva peste, un lanț mai mare care să acopere zona.
Am o bluza ce am primit-o și e de la Jordan și e puțin decolorata spre roșu în zona pieptului! In rest e ca și noua. Îmi pare tare rău de ea
Ai vreo idee man cum pot sa o acoper sa ii fac ceva sa nu se mai vadă acea pata?
Foarte tare o sa incerc
Mersi frumos pentru răspuns.
Ai mai putea încerca să o decolorezi în mai multe locuri.Se poartă, mai ales dacă îți place stilul și crezi că ar da bine.
Cu păr dacă ești fată.
Dacă e neagră, un marker negru o face ca nouă.Iar dacă e altă culoare poți încerca o cariocă asemănătoare.
Ori o vestă, ceva peste, un lanț mai mare care să acopere zona.
Ce "da" onur? aaaa vrei sa zici că și dacă ar fi puțin decolorata ai ieși cu ea în oraș?
Da normal ce? Voi fi judecat pentru un tricou ce eu l-am alea să-l port?
Nu onur dar e puțin decolorat cu roșu și e vizibil! Frate nu știi că noi judecam orice? Bine nu toți dar sunt unii care sunt tâmpiți!
Dumnezeul este mare frate.
L-am primit și eu cadou nu l-am luat din magazin. Poate chiar funcționează cum a zis userul de mai sus cu marker negru
N-are importanță frate că l-ai loat și eu am primit tricouri și le-am loat le-am accepta și le port frate. Lasăi pe toți la Dumnezeu care știe ei totul...
Da,și așa nu prea mă bagă pe mine nimeni în seama nu știu de ce mă preocupă pe mine o pata roșie pe o haină decolorata, anxietatea bat-o vina, din cauza acestei boli țin eu mereu cont de părerea unora, sunt un om slab
Boss mai bine porți un tricou decolorat decât "oamenii " falși lângă tine. oamenii se schimbă mai repede la față decât un tricou.
Nu ești un slab când te recunoști pe tine însuți față de tine frate. Sa fi sigur 100%la100%de asta.
Un "om" slab este ăla care n-are care n-are un Dumnezeu și se decolorează mai repede pe el însuși decât orice haine de pe el. Un "om" uzat este mai ieftin decât un tricou.
Am avut destui falși nu știu da nici singurătatea nu e buna pe termen îndelungat oricum o dai e rău! Singur nu e bine cu prieteni falși nu e bine!
Dar ai dreptate.
Un om puternic va fi conștient ca este și slab și puternic acolo unde știe ca poate și acolo când știe ca nu poate ăla este om într-adevăr cu Adevărat. Nu ăla care crede ca poate obține orice cu banii sau cu haina de pe el fratele meu. Stai liniștită și eu am purtat haine frate dar nu am lăsată haina sa ma schimbe am rămas același băiat din Constanța din construcții mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. prieteni o să-ți mai faci frate destui...
Pai tu ești prietenul meu
Și tu ești fratele meu așa că cine mai se leagă de tricoul tău săi spui așa,
Fără Dumnezeu nu-ți stă bine.
Bine onur
badbitch întreabă: