Note de calatorie:despre toate locurile pe care le-ai vizitat, singura, cu familia sau cu scoala. Poti face si cronica unui spectacol artistic, fie el un concert, o piesa de teatru, o opereta sau un spectacol de balet. Orice articol poate fi interesant daca il scrii din toata inima, adica iti pui la bataie timp, talent, placere.Am facut si eu jurnalistica un timp si pot sa-ti spun ca cele mai reusite articole au fost cele despre un domeniu care imi placea.Cand scrii despre ceva care iti place, totul te ajuta.Succes!
Despre anumiti artisti internationali dar si nationali(mai putin), top 20 cele mai tari piese saptamana aceea, 10 filme noi care merita vazute, despre cele mai noi carti pentru adolescenti, vremea, anumite articole (le poti prelua din ziare si de pe internet), cele mai noi si mai performante gadget-uri, tendintele modei in acel anotimp, psihoteste, horoscop.
Lucruri interesante scrise intr-un mod clar, simplu, concis. Chestiuni utile, sfaturi, reportaje, editoriale. Succes!
Pai baga si tu bancuri, un articol despre sex, altu despre haleala, si despre un muzeu de la u din oras, eventual istoria orasului, parcuri ce merita vizitate, eventual si ceva despre un sport.
A, da si un horo(r)scop, despre actori/formatii/cantareti care sunt la inceput de drum, etc
Eu as citii despre basket, chiar daca nu prea este asa de raspandil la noi in ro...suntem putini cei care il practicam(pe linga fotbal)dar ar fi ok sa scrii cate un pic despre fiecare sport + inventeaza o "legenda" ca acum X-sute de ani, in locul unde se afla scoala a fost y-chestie care te "inspaimanta"
1.Horoscop 2. Ceva glume(decente) despre profi. 3.Nouatati despre cei mai populari elevi din scoala/liceu. 4.Sa scrii despre muzica si multe alte lucruri, poti sa te inspiri din reviste pentru adolescenti. Succes!