Pun pariu ca toti au enumerat cele mai importante lucruri care trebuie facute, dar multi nu se gandesc ca treburile astea trebuie traite pe parcursul vietii, ca si cand ar FI ultima zi! Iar in ultima zi sa mori linistit, impacat cu toate gandurile. Probabil ca m-as duce unde am copilarit si as medita intens.ar fi chiar o experienta de neuitat. Copilaria este refugiul meu, unde ma pot duce cu gandul impacat si multumit, satisfacut de tot, si unde parca timpul ma transpune ba in trecut, ba in prezent, astfel aflandu-ma intr-o stare de visare intensa si placuta. Uneori cand ma gandesc pot simti si nisipul si praful de pe picioare, si galagia aia compusa din voci pitigaiate prin care mai scăpa vreun cuvant sau doua precum "eşti" sau "dă pase". Asta as face eu.
M-a apucat si melancolia cu intrebarea ta cu tot.
Mai degraba as prefera sa nu stiu ca mai am decat o zi de trait, probabil m-as panica. daca ar fi sa-ti raspund totusi la intrebare, cred ca as incerca sa nu ma mai enervez sa fiu fericita, sa ma plimb in aer liber si sa fac tot ce nu am facut pana acum, desi nu cred ca este posibil intr-un timp asa scurt.
cam asta ar fi.
dar tu ce ai face?
te pup:*
Pai...eu mi-as cere scuze celor la care am gresit, as sta mai mult in preajma celor pe care ii iubesc si as incerca sa fiu o persoana mai buna.
Asta as face eu.
Off...la cat ma cunosc eu pe mine... daca as fii undeva cu multa lume(in trafic)cred ca m-as panica, nu as sti incostro sa o iau si ar da o masina peste mine)la cat de zapacita sunt-
As sta ca de obicei cu persoanele pe care le iubesc cel mai mult.
As manca o pizza
Daca intrebai tu ce ati face in ultima noapte, sa vezi raspunsuri! Apai daca as sti ca e ultima zi? Cred ca as da comanda pentru pomana de maine, de fapt, cred ca mi-as face propria inmormantare, as pertece cu toti ailalti si eu, cemai.Am bea, am manca, si apoi as adormi in pace.Si tzeapaaaa pe mine a doua zi sa ma trezesc din nou... lefter si viu.Ioi lume!
Evident ca tot ceea ce imi trece prin cap pentru ca nu ma exista consecintze
Daca as sti ca mai am doar o zi de trait as rade toata ziua. Mi-as aminti toate fazele de 10 din viata mea si le-as zice apropiatilor ca daca da sfantul sa planga dupa mine ma intorc si le mai zic un banc
Sincer nu stiu...sunt atatea lucruri pe care vreau sa le vad, am atatea lucruri de spus...Nu as putea sa fac tot ce visez!
RapperuL_7603 întreabă:
mada_6524 întreabă: