1. Să pot opri timpul când vreau, adică să înghețe totul, în afară de mine, și timpul să stea pe loc, cât de mult doresc eu.
2. Să mă pot face invizibilă când vreau și cât de mult vreau.
3. Să pot zbura.
4. Să-mi pot schimba culoarea ochilor după starea mea de spirit, sau pur și simplu pentru că vreau.
5. Să-mi pot controla visele.
6. Să pot să nu dorm dacă nu vreau, adică să pot sta trează cât vreau eu de mult, fără să fiu obosită.
7. Vedere cu laser.
8. Să pot vedea prin chestii dacă vreau.
9. Să pot citi gânduri.
10. Să pot alerga extrem de repede, cam vreo 100 km pe secundă.
11. Să mă pot teleporta.
12. Să am o memorie perfectă, să pot reține orice.
13. Să pot vedea în viitor.
14. Printr-o simplă atingere să pot afla tot ce simte o persoană, și toată viața ei.
15. Să fiu un geniu la absolut orice.
16. Să pot citi extrem de repede, vreo 50 de pagini pe minut.
17. Să fiu super puternică, să pot ridica o mașină cu un singur braț, să bat toți băieții la skandenberg într-o secundă, să pot dărâma un perete cu o singură atingere.
18. Să am puterea telepatiei, să pot comunica cu ceilalți prin gânduri.
19. Să pot da timpul înapoi când vreau.
20. Să pot mișca obiecte cu ajutorul minții.
21. Să știu toate limbile Pământului.
22. Să pot vorbi oarecum cu animalele, să le pot înțelege.
23. Să le pot schimba gândurile oamenilor, să le pot schimba starea de spirit și opiniile.
24. Unghiile mele să pot sfâșia orice, ca un cuțit, la fel și dinții, să am caninii foarte dezvoltați, cam cum au vampirii.
25. Să mă pot clona, iar clonele mele să gândească la fel ca mine, iar eu să fiu șefa lor, să asculte de mine, să nu se revolte.
26. Să pot rezista cât vreau eu fără mâncare, apă, fără să respir.
27. Să pot clona chestii.
28. Să le pot suci mințile oamenilor dacă vreau.
29. Să pot topi chestii cu un deget.
30. Să mă pot mări sau micșora când vreau.
Astea mi-au venit pe moment, cred că mi-aș dori mult mai multe... Din păcate nici una nu se poate împlini. Urăsc realitatea.
Mereu mi-am dorit să am un auz foarte bun, să aud totul de la sute de kilometri depărtare!
Dar ca super-putere, aș vrea să pot auzi gândurile tuturor! Să văd ce le trece prin minte în situații jenante!
Manevrarea campurilor de forta. O singura superputere care te-ar putea face sa arunci cu power blast-uri, sa-ti poti face un camp de protectie sau chiar sa levitezi la inaltimi apreciabile. Si probabil cam atat s-ar putea dar e suficient.
Sa fac oamenii sa se simta speciali chiar daca nu sunt sa le dau sperante in viata sa fie mai optimisti.
Aș vedea prin lucruri ca să văd chiloții tuturor.
MadaAwwr întreabă: