| MrUniverse a întrebat:

Dacă ați avea ocazia să vă mutați altundeva, ce ați alege între Statele Unite ale Americii și restul Europei?
Argumentați-vă răspunsul.

Eu aș alege Europa, pentru că:

* este MULT mai liniștită/sigură decît Statele Unite;
* este mai diversă (cultural, lingvistic...);
* este cel mai... organizat continent din lume (Uniunea Europeană, Consiliul Europei...);
* (aproape) oriunde în Europa te poți adapta mai ușor pentru că, dacă stăm să ne gîndim, toți avem aceeași cultură și același stil de viață;
* în ciuda tuturor speculațiilor, Europa este pe drumul cel bun (dacă s-ar rezolva și situația imigranților, ar fi și mai bine...);

41 răspunsuri:
| JackR a răspuns (pentru anamariarot):

Nu stiu mare lucru despre chinezi, dar japonezi sunt extrem de "rasisti". Am stat 9 luni printre ei si m-am simtit ca pe o alta planeta. Foarte politicosi, dar atat. Si cu o mare problema fata de tot ce inseamna non-japonez.

| Alfred0703 a răspuns:

America, deoarece se vorbeste o singura limba, nu sunt imigranti, se impoziteaza biserica, sunt multi atei, nu mi-ar fi frica sa stau sa astept metro-ul din cauza bombelor, sunt alb.

| ZGEBYUSMEXIMUS a răspuns:

Orice in afara de SUA, nivelul lor de inteligenta este extrem de scazut si e plina de 'transexuali'

Răspuns utilizator avertizat
| Sn4k3 a răspuns:

SUA, mai multe posibilitati, mai frumos din punctul meu de vedere.

| Kogaion a răspuns:

Singura tara din Europa pentru care in momentul actual as parasi Romania, este Elvetia, pentru ca se aseamana cel mai mult cu stilul de viata de aici, adica lumea e linistita, peisaje frumoase, etc. In legatura cu "Europa se afla pe drumul cel bun". E total gresit, Europa culmea se afla pe drumul gresit, pentru ca incearca sa distruga identitatea nationala a fiecarui stat si sa ne uneasca sub aceeasi cultura pe toti, se aduc imigranti intr-o veselie, incep sa se legalizeze homosexualitatea si pedofilia si multe alte lucruri triste(ca sa nu zic macabre), singurele tari care se opun acestui curent sunt Ungaria, Polonia, Serbia si Rusia, in rest, toate incep acest proces de distrugere a identitatii nationale ale fiecarui stat. America, este o tara destul de linistita, daca stii unde sa stai, ca si in Paris daca te duci si sta spre periferie, e cel mai nasol loc din lume.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Toate enunturile tale sunt niste fabulatii enorme. Ia si mai citeste un pic. Legat de mersul pe drumul cel bun... e suficient sa studiezi rata natalitatii in Franta si Italia - nativii comparati cu imigrantii talibani. Europa se duce draq incet si sigur. De fapt intreaga lume se duce draq incet si sigur. De dus, m-as duce undeva la naiba in munti. Prin Norvegia. Pentru ca se pisa cu bolta pe UE si pentru ca black metal.

| bopred a răspuns (pentru Freya1):

America e periculoasa. mafie, droguri, criminali, banditii, razboaie

| Freya1 a răspuns (pentru bopred):

Lasa ca sunt mai mici sansele sa mor intr-un atentat in america decat in europa de foame

| Ionut_Bogdan_1999_OFMU a răspuns:

Salut! Dupa parerea mea Statele Unite ale Americi este o tara unde ai mai multe posibilitati din punct de vedere financiar,desigur nu trebuie sa te bazezi doar pe acest fact, este o tara care s-a nascut din imigranti si asta nu inseamna ca nu exista inca rasism,dupa parerea mea o tara europeana stabila din punct de vedere economic si social, care nu sufera prea mult din cauza valului mare de refugiati din siria sau Africa este Norvegia, in primul rand este un stat care nu face parte din Uniunea Europeana, are cea mai buna calitate a vieti din lume, 99 la suta din populatie traieste bine si este o tara sigura si linistita,desigur avem si argumente contra cum ar fi limba, clima si locul de munca, acestia ar fi niste factori care ti-ar influenta decizia de a merge in tara respectiva, dar dupa parerea mea nu cred ca o sa gasești ceva mai bun, multa bafta!

| Victoria18 a răspuns:

America e prima putere a lumii. Deci iti dai seama ca inseamna ca este mult mai buna...