Niciodată. Ar fi o experiență traumatizantă pentru mine. Nu cred că m-aș adapta. E deranjantă toată treaba cu masculinitatea, cu inhibarea emoțiilor ca să pari mare și tare, cu toată presiunea socială la modul general, cu misandria... Sigur, probleme echivalente apar și în cadrul speciei mele (și încă muuulte și poate cu o frecvență mai mare), dar mă simt în stare să le gestionez și sunt mult mai sonore, ar sări cineva în apărarea mea. Dacă aș fi de cealaltă baricadă și nu mi-ar merge bine, probabil m-ar face toată lumea prost/pămpălău. Eu aș reprezenta perfect băieții din "Și băieții plâng câteodată". Mi s-ar da bullying. Aoleu! Cred că aș fi și gay, iar pe deasupra m-ar scăpa barza din cioc într-o țară ca România...
Toata chestia cu masculinitatea si toate cele, sunt doar stereotipuri pe care toti le spun, dar numeni nu le urmeaza.
Eu personal nu le urmez, si intentionat fac exact opusul a ceea ce "s-ar presupune ca ar trebui sa fac".
Eu daca as fi fost fata, singura neplacere ar fi fost acea perioada a lunii, si cam atat. In rest totul ar fi fost ok. As vrea sa ma fi nascut fata, sincer.
Nu știu ce să zic... Nu cred că nimeni nimeni. E posibil să faci tu parte din cazul general, dacă te opui, dar tot există o mână de oameni care poate nu se adaptează (din categoria asta presupun că aș face parte). De fapt, nu știu. Nu mă pronunț.
Lasă că poate există reîncarnarea și ai noroc data viitoare.
Mă miră că ai ales menstruația ca principal deranjament. Să vezi tu ce o să umbli peste o viață cu spray paralizant în buzunar. Asta cred eu că e singura problemă la specia la care ți-ai fi dorit să aderi. Dar fii tare! O să te descurci
Nici gand, femeile sant destul de sensibile si usor de violat, maltratat. Cu 1 singura conditie as accepta reincarnarea, barbat rus din familie bogata cu situatie materiala si bani grei sau britanic cu relatii bune in RAF (sa intru din nou in armata) cu functie buna si bani pe masura.
O sa fie lumea mai ok cand o sa ma reincarnez data viitoare. Poate ma reincarnez pe alta planeta, intr-o galaxie indepartata. Poate nimeresc si eu intr-o civilizatie mult mai avansata decat asta, unde nu o sa iti fie frica ca o sa sara noaptea cineva pe tine cand mergi pe strada.
Da, corect.
Si tot de asta nu iesi tu sa alergi prin Herastrau cand e intuneric afara.
Da, pentru ca barbatii puternici si neinfricati ies mereu sa alerge pe intuneric. Am uitat ca pe langa impresionanta forta fizica aveti si ochi de pisica.
Nu stiu ce fac ceilalti, dar eu n-am nicio problema sa ies sa alerg cand e intuneric afara. Si n-am nevoie de ochi de pisica pentru ca exista stalpi de iluminat.
Nu inteleg ce te-a deranjat.
Nu.
Sau si daca s-ar intampla probabil as fi lesby. E greu sa gasesti si femei cu capul pe umeri dapai barbati.
Ce, ai sparge lemne cu toporul? Lasă, dragă, că merge și cu drujba!
Asta e problema cu femeile? Ca nu se pot zbate destul de tare? Bolnavule.
Amuzant cand unu incearca sa fie misogin, dar tot genul lui il pune in lumina proasta.
Foarte traumatizand sa ai servitoare pana la 18 ani si marea ta problema in viata sa fie ca ti se scoala uneori in public.
Misandria, haha.
Perioada aia a lunii cu tot cu pms dureaza vreo 3 saptamani.