In momentul asta nu-mi doresc decat sa nu mai vad pe aici postari din astea agramate, ca a ta.
Ma plictiseam si eu...ce rau esti
Te plictiseai agramat? Sau nu stii ce-i aia "agramat"? Google it!
Dc faci tu pe inteligentu' nu stiu..insa am dedus ca e cv ridicol si nu mi-e rusine sa recunosc ..am auzit de cuvantul asta.dar nu ma complic cu cele de genul lui..prefer sa vorbesc pe intelesul tuturor
Si eu mi-as dori sa nu mai vad prosti pe site.Dar cu totii stim ca este imposibil. Just ignore them. Si eu gresesc de foarte multe ori.Nimeni nu este perfect. Poate din graba, poate din neatentie.M-am saturat de critici din acestia pe site. Criticati prostia daca tot criticati..nu orice rahat.
Ma intreb daca te referi la mine..insa cred ca nu. :d eu nu fac rau nimanui...si daca mi se face poate sufar si ma doare.dar la sf cine plange oare? exact. pup mrhorror :*
Wowowow ai inteles gresit..Incercam sa te apar Am intalnit foarte multi prosti pe site si de aia m-am referit..Si pe aia nu ii critica nimeni.(doar eu ) Si uite cand e vorba de ceva scris gresit se arunca toti.Dar asta e. oameni care comenteaza in zadar. pup emma :*
Frumoasa rima!
Sar' mana mirror :*
Sa nu mai existe violenta in lume,
Toti oameni sa traiasca bine,
Sa primesc funda.
Daca nu intarziai min ala...te faceam fericit/a cu o dorinta implinita) faui si rima yeahh!
Sunt fericit. Cred.
Sa fiu mereu fericita cu iubitul meu!
Sa imi gasesc un serviciu bun!
Sa ii pot ajuta pe cei din jurul meu!
Glumetz întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: