anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati avea posibilitatea sa va intoarceti in anii copilariei voastre ati face-o?
Stiti voi sa va reparati greselile comise. S-o puteti lua de la capat si sa ajungeti oameni care va doriti cu adevarat sa fiti. Sa va atingeti potentialul maxim mai adica.

22 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, fiindca cred ca am atins potentialul maxim. Am meseria pe care mi-am dorit-o intotdeauna, am invatat mult si acum culeg roadele acelei invataturi, am un sot minunat, o familie buna, lucrurile au iesit cam cum mi-am dorit. Sigur, am facut greseli, dar nu unele atat de mari incat sa-mi afecteze viitorul.

| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Bravo tie, te felicit. happy
Nu pot zice acelasi lucru si despre mine, la inceput mi-am pus singur piedici iar dupa aceea am ajuns sa am probleme reale care m-au distras de la a imi atinge obiectivele. sad

| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi pare rau

| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Nu e nimic pierdut inca, tot pot sa incerc, sansele de reusita imi sunt destul de mari dar sunt si ceva sanse s-o dau in bara, niste rezultate partiale se vor vedea abia peste un an. Oi fi avut eu o viata urata dar nu e niciodata prea tarziu sa lasi totul in urma si sa incepi o viata noua.

| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Niciodata nu e prea tarziu sa faci ceea ce iti doresti.
Ziceam ca imi pare rau, fiindca ma gandesc uneori la momentele in care era sa ma pierd, la cat de greu a fost si cat de aproape am fost, de multe ori sa renunt la tot si sa ma las dusa de val. Si, uneori, ma gandesc ca nu as mai avea puterea sa o iau de la inceput daca nu as fi avut forta atunci sa depasesc momentele grele. Dar admir orice om dornic sa faca mai mult, mai bine si cred ca asta este solutia optima.

| IsabelaIssa a răspuns:

Tot ce traiesti in viata sunt experiente. Ce e bine si rau este in mintea noastra. Greselile fac parte din noi, iar daca am lua-o de la capat si am evita greselile facute anterior, vom face altele noi, si evident nu s-ar ajunge la perfectiune. Daca nu cunosti lucruri mai putin bune in viata nu ai cum sa te maturizezi. Deci nu, nu mi-as dori sa o iau de la capat.

| anonim_4396 explică (pentru IsabelaIssa):

Dar eu ziceam sa te intorci in trecut cu amintirile de acum, nu am zis sa-ti stergi si amintirile odata cu asta ca asa tot la aceleasi chestii s-ar ajunge, ziceam sa te intorci in timp cu experienta care ai capatat-o dea lungul vietii si sa stii ce greseli sa nu faci. Stiu ca greseli oricum vei face indiferent de situatie, dar eu ziceam sa le corectezi pe alea fatale care ti-au distrus o buna particica din viata si sa incerci sa fii un om mai bun decat cel care esti acum. E adevarat ca nu poti fi perfect dar mereu poti fi mai bun, MEREU.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru anonim_4396):

Consider ca fiecare perioada din viata are farmecul ei. Gandind asa cum spui tu, sa te intorci exact asa cum esti acum doar ca sa mai stergi cu buretele pe ici pe colo si sa te intorci da laughing O dam in SF-uri deja laughing Ideea e ca fiecare are regrete in viata, dar astea ne ajuta sa ne maturizam si sa devenim mai buni... sau nu. Depinde de fiecare in parte.

| LoveSleep a răspuns:

Aș face-o, dar doar ca să retrăiesc anumite momente, nicidecum să schimb ceva.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Bhuuuu, dar ai fost deja acolo, de ce sa faci tot aceleasi chestii cand poti sa faci lucrurile mai bine?
De ce sa retraiesti trecutul cand ai un intreg viitor in fata si un prezent numai bun de trait chiar langa tine?

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

N-aș vrea să retrăiesc tot, ci doar anumite momente.
Nu vreau să fac lucrurile mai bine. Tot ce mi s-a întâmplat rău, toate dezamăgirile, tristețile, n-aș schimba nimic. Ele m-au făcut să fiu cine sunt iar dacă aș alege să nu le mai trăiesc, ar lipsi o parte din mine.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Te compatimesc frate, eu as face orice doar ca sa fiu mai evoluat, sa fiu omul extraordinar care imi doresc sa fiu, regret mult ca am ajuns cine sunt. sad

| OldSoul a răspuns:

Daca asi avea posibilitatea, desigur ca asi faceo fara sa ma gandesc, problema ar fi ce asi schimba la mine pentru a deveni o persoana ideala.

| pufulescu a răspuns:

Intre a mosteni averea lui Bill Gates si a ma intoarce in timp in copilaria / adolescenta mea ( cu mintea de acum, ATENTIE! )... as alege fara sa clipesc varianta a doua.

| anonim_4396 explică (pentru pufulescu):

Daca m-as intoarce in copilaria/adolescenta cu cunostintele ce le am acum si as avea si imaginatia aia extraordinara pe care o aveam atunci + memoria mea atotabsorbitoare care o aveam atunci si dorinta de studiu pe care o am acum acum as ajunge sa fiu un om cu un pshihic de temut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo tie daca chiar crezi ce ai spus mai sus, eu nu ma consider deloc "perferct", dar inca mai sper sa mai evoluez considerabil in urmatorul timp si sa fiu si eu multumit de mine intr-o zi.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Nu cred ca e bine sa schimbam ceva ce am facut. Si greselile ne definesc, nu doar realizarile.

| anonim_4396 explică (pentru BlackAndWhite1):

Dar nu ai vrea sa ajungi "departe"? Nu vrei ca toti cei pe care ii cunosti sa te priveasca cu invidie? Nu vrei sa domini?
Gandeste-te la copilul care erai acum cativa ani! Pun pariu ca acel copil voia sa faca o tona de lucruri marete cu viata lui. Nu vrei sa-i vezi visele implinite?
Greseli oricum faci, stai linistit, dar daca asa ceva ar fi posibil ai mai reduce din numarul lor.

| BlackAndWhite1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba vreau sa fac lucruri marete dar din greseli invatam. Daca ne-am repara toate greselile nu am mai invata nimic.

| anonim_4396 explică (pentru BlackAndWhite1):

Cietste ce i-am scris lui Bellalsa, ti se potriveste si tie.

| BlackAndWhite1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate acolo nu te contrazic dar si greselile au rolul lor in viata noastra.

| Six06 a răspuns:

Da. Poate ca da. Nu aș schimba prea mult, aș schimba ceea ce a fost cât mai dureros și mno... Înțelegi. Nu as schimba orice mica greșeală...