Ma gandisem si eu la asta, cei cu masini foarte scumpe nu se vor speria niciodata de o amenda, dar confiscarea masinii ii va afecta si pe ei cu adevarat.
As da o lege ca toate legile existente sa se respecte la milimetru, indiferent de cine e vinovatul. Nimic mai mult.
Da, ar fi o treaba. Si justitia sa fie cu adevarat oarba, pentru aceeasi fapta aceeasi pedeapsa indiferent cine este infractorul.
Castrearea chimică și chiar pedeapsa cu moartea a pedofililor și violatorilor în general
Permisul luat pe viață pentru alcool sau droguri la volan
Amenzi cât mai mari și chiar închisoare pentru abandonul sau violența împotriva animalelor.
As interzice vânzarea tutunului/tigarilor electronice si alcoolului minorilor
Cred ca exista deja o astfel de lege, nu stiu exact la tigari electronice dar la alcool si tutun sigur este. Cred ca si la energizante este sau urmeaza sa intre in vigoare.
Pai nu exista deja o astfel de lege?
Nu prea e respectata, nu?
Chiar am uitat de energizante. Da, exista, dar nu e respectata mai deloc
In magazinele mai mari e destul de respectata...
Mdeah, magazinele mari. Asa ca in loc sa te duci la Kaufland tragi o fuga pana la coltul blocului si iei un pachet de tigari.
E si noua legea, abia anul acesta au dat-o, o sa se respecte si asta cu timpul. In legatura cu magazinele mai mici, cele de la coltul blocului, daca vor sta pe ei o perioada, sa le dea amenzi vor incepe si ei sa le respecte.
Adevăr grăiești
As interzice avorturile.
Si homosexualitatea și travestitul în public, aceste scarbosenii sa le facă în casa lor.
YumiSukinanda întreabă:
PowerKoko întreabă: