Puterea dumnezeiasca. Ma ocup de lumea rea sa ajunga in iad - inclusiv cele care inseala apoi fac sa fie bine in toata lumea. Stabilesc normalitatea de rand
Ii ziceam lu denyx... ii cade rau ca nu suport materialistele... au noroc alea ca nu am controlul absolut in lume altfel erau expediate de aici si ramanea lumea care merita pe pamant, la fel si aia rai rezolvati trimisi in jungla cu smecherele sa se descurce in viata
Nu imi cade rau nimic,nu stiu cat ai inteles din ce am spus eu mai spus,tu esti cel afectat de realitate,acest site se bazeaza pe raspunsuri si intrebari, iar eu ti-am spus ca nu toate sunt cum crezi tu, daca mergi pe principiul asta nu mergi niciunde, stai linistit ca mie nu imi pasa de tine sau de "materialistele pe care le numesti tu", eu mi-am spus punctul de vedere,
Ce zici ma acolo ca nu stiu sa ma port cu ele mai baiete tu habar nai de viata si imi dai mie lectii, inca nu le cunosti bine incat sa zici asa ceva de mine. Adormiti ca tine vor exista toata viata care se lasa manipulati de femei, altii nu se lasa si sant care au nimerit bine cu ele si se impaca bine, dar acum... nu te astepta la povesti serioase
anonim_4396 întreabă: