Pai pentru lume nimic daoar pentru undele exceptii africanii capii vagabonti etc in rest nimic
As vrea sa vad o zi in viitor.Atat cat sa vad numerele la loto Aaaa, pentru altii as face ...nimic!
Oricat de multe superputeri ai avea nu vei putea sa rezolvi toate problemele din lume pentru ca nu poti fi omniprezent...nici macar in cele mai misto desene animate nu exista un supererou care sa le poata face pe toate (chiar si Superman avea grija doar de un singur oras). Ca sa va dau un exemplu, dispui de toate "superputerile" necesare pentru a avea grija de acvariul cu pesti din camera, dar nu poti fi tot timpul langa el, nu-l poti salva de orice pericol.
Acum, ca sa revin la intrebare cu un raspuns direct, as face in felul urmator: As face multe lucruri bune pentru oameni si pentru planeta astfel incat sa ma evidentiez, sa fiu cunoscut de toata lumea si as incerca sa-i schimb pe toti prin propriul exemplu...doar asa voi reusi sa fiu omniprezent, prin fiecare om pe care l-am convins sa faca lucruri bune, sa ajute si sa aiba grija de alti oameni. Cand voi reusi toate astea, atunci ii voi putea ajuta cu problemele care intr-adevar necesita superputeri si abia atunci imi voi putea folosi eficient puterile.
Sa sparg dinti la infractori si cand am adunat 3 saci cu dinti dupa aia ii vand
CannbalCorpse întreabă: