| SCUFY a întrebat:

Daca ati avea tot timpul si toti banii din lume ce ati face? Cum v-ati pune amprenta in aceasta lume?

Răspuns Câştigător
| ÅñdRa a răspuns:

As ajuta oameni saraci, si as face constructii incat fiecare familie sa aiba un acoripes deasuprea capului, si as mai face fabrici incat sa creez mai multe locuri de munca

5 răspunsuri:
| Chocolate a răspuns:

Daca as avea tot timpul din lume si atatia bani de ce sa ii pastrez pentru mine cand altii sufera de foame si alte lipsuri, mi-as imparti banii in toata lumea, ca oamenii sa nu mai sufere si sa ducem toti bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand toti bani din lume amprenta ar fi automat pusa peste tot straight face iar la donatii nu e bine sa te gandesti pentru ca vei pierde mult si oricat ai dona nu cred ca vei reusi sa faci pe cineva fericit in totalitate.

| Razvan a răspuns:

As mai face un continent pe care i-as muta pe americanii.As "echipa" continentul cu cele necesare in afata de tehnologii avansate.Garantat in 3 luni ar muri de dorul hamburgherilor si a ipod-ului.Glumesclaughing

assiris
| assiris a răspuns:

Dumnezeu are tot timpul dar nu si toti banii (acestia fiind inventie umana) si isi pune peste tot amprenta. Unii o vad altii insa nu prea.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu am eu norocul acesta! O viata intreaga am muncit si cred ca a fost cel mai bine.