Gluma, gluma dar eu chaiar as voi sa-mi cumpar un revolver.Si as pune permisul de port-arma pe poarta alaturi de afisul cu CAINE RAU, fiindca imi place sa dorm linistita in casuta mea.Nu stiu daca as fi in stare sa-l si folosesc dar macar as putea tine fereastra deschisa.Si nici nu stiti voi cat de importanta e o fereastra deschisa spre obscuritatea unei nopti de vara in care auzi doar cocosii anuntand orele proprii si cantecul datator de fioruri existentiale al unei cucuvele. E pacat ca se intampla asa, insa, in vremurile ostile si lipsite de teama de Dumnezeu, o arma e cea mai buna defensiva.De dragul linistii si al ferestrei deschise, mai ca as trage intr-o umbra amenintatoare. Dac-ar fi a trag, as alege un talhar. Si nu pentru ca nu i-as respecta viata, ci pentru ca el nu ar respecta-o pe a mea.Numai bine.
Dar nu ma refeream la tine! Ma refeream la piticul cu urme de ou vopsit pe frunte.
Pe Chuck Norris. Vreau sa-mi etalez si eu propria colectie de bancuri, ce pana mea!
Dacă nu aş avea de ales chiar pe nimeni, m-aş alege pe mine însumi. Nu aş putea trăi cu gândul că din cauza mea a murit cineva. Dar nu o voi face acasă, singur şi nevăzut de nimeni. Le-aş păta costumele scumpe ale celor de la putere cu nişte sânge cald, făcându-i, pe limbă de moarte, responsabili de moartea mea. De multe ori, pedeapsa cea mai mare e să îi laşi să trăiască...
Nu as folosi pe nimeni acel ultim glonte pentru ca numai Dumnezeu imparte moartea! Nu suntem noi in postura sa decidem cine merita sau nu sa moara.Nu e bine sa ne jucam de-a Dumnezeu.
As trage in sistemul care ar scurt-circuita si distruge sistemul financiar- implicit cel bancar. Yay!
Pentru ca natura umana nu poate fi evaluata numai in numere.
Sa ma angajez intr-o misiune sa impusc pe cineva nu, dar cu siguranta si fara remuscari o voi face aceluia care atenteaza la viata mea.
Daca as fi in situatia despre care spui, as avea doua alternative:
1- decat sa omor pe cineva mai bine ma sinucid- insa sunt destul de fricoasa ca sa imi pot provoca durere, basca moartea; si unde mai pui ca este si pacat
2- cred ca as alege sa caut o persoana care este in pragul mortii si sa " ii dau o mana de ajutor"
pffff ce minte criminala ai LOL
Nimeni nu are dreptul sa ucida, nu exista scuza pentru asa ceva.
Eu nu l-as folosi pe nimeni. Cei care si-au pus in plan sa-mi faca ceva rau au sfarsit, mai devreme sau mai tarziu, urat de tot. O fi Dumnezeu, o fi legea compensatiei, are mai putina importanta...
Atunci cand nu mai astept "dreptatea divina" nu am asemenea ganduri si nici nu actionez in directia asta.Cand ma apuc de asa ceva imi fac "tinta" sa nu mai aiba curaj sa ridice ochii din pamant si sa-si implore moartea.Dar ma supar cu adevarat extrem de rar.
nu cred ca as pleca de acasa cu un singur glont sau cu un revolver cred ca ar fi un automat
Pe cel care mi-a dat aceasta misiune.
Chiar daca as avea nervi pe cineva apropiat sau pe cei care nu-i suport, nu vad motivul pentru care ar trebui sa moara.
Cel care mi-a dat aceasta misiune merita din plin, deoarece si-a sapat groapa, doar ca nu era numele lui trecut pe cruce.
Ma uit la stiri! Iata cum alterneaza stirile, ca si cand n-ar avea legatura: dupa stirea privind greva de maine, urmeaza stirea privind numarul detinatorilor de arme, care e in crestere! Intamplator? Nu, sunt mesaje subliminale! Dar nu avem timp sa mai vedem!
Si da, aia e constiinta!