Nu foarte multe, nu as mai fi fost atat de lenesa, atat. Consider ca daca as fi schimbat asta as fi realizat mai multe.
Daca as merge in trecut indiferent de ceea ce as face nu ar putea influenta prezent, si acel prezent, ai inteles ideea?
Sunt genul de om care socoteste zile in sir inainte de a lua o decizie. Nu regret nimic, iar daca m-as intoarce in timp, m-as pisa pe munca mea.
Deci, nu as calatori in timp.
Dar, daca, prin absurd, e adevarat, vom fi intr-un mare pericol
(-timp -irosit -degeaba-)
Sa fie adevarat ce?
Si nu are cum sa fie "timp irosit degeaba", fiindca timpul irosit deja e degeaba, deci expresia e un pleonasm, deci nu ar fi timp irosit sa fii atent la orele de romana.
Sa fie adevarat ce? - sa fiu "atent" -Eu? -pe bune- Baietele!
Ei bine, am lungit-o destul, si nu putem lasa lucrul asta sa interfereze cu -Mie- imi irosesti timpul!
Regards to -^:^-
Da, ce-i drept, cu timpul tau pretios stai si dai sfauti altora sa se roaga la Dzeu.
chiar daca nu pare - sunt Arheolog -
Ce-i drept, si eu am doua picioare.
Sezi bland - citeste o Carte Sfanta! => "pedaleaza" pana-ntr-un colt al naturii -si o sa-L gasesti pe Creatorul
-alegerea ta - v@ deveni si -rasplata-
Ke dragootz!
Eu as steriliza-o pe mata ca să nu mai citesc întrebări și răspunsuri tembele pe TPU.
Iti -foarte multumesc- de efortul care-l depui! Orice ai face -n-are efect -asupra Me@