| LenaleMinato a întrebat:

Daca ati castiga 1 milion de dolari aiti renunta la ce faceti acum?

Răspuns Câştigător
| Kodokuna a răspuns:

Nu.Cu un milion de dolari poti face multe lucruri, dar nu cred ca mi-ar ajunge pentru o viata intreaga.In primul rand,cred ca mi-ar trebui cateva mii ca sa fac toate reparatiile, izolatiile etc. necesare casei in care locuiesc. Apoi, mi-ar mai trebui ceva sa pun deoparte pentru cei 3 ani si jumatate de liceu ramasi si pentru facultate.Asta e ceva. Apoi,imi va trebui o locuinta, cu mobila si toate cele.E adevarat, imi vor ramane cate 10-20 de milioane pe luna pentru ceva tim***r eu am niste planuri de viitor, niste visuri pe care vreau sa-mi le indeplinesc.Si daca voi avea o slujba bine platita, un salariu asigurat, imi voi putea pastra banii ramasi ca sa-mi pun in aplicare dorintele.Si-apoi,nu poti renunta la tot pentru bani.Banii nu inseamna fericire.Sa renunt ar insemna sa lenevesc pentru restul vietii.
Asta e doar teorie.Probabil ca nu se va intampla niciodata sa castig o asemenea suma. Poate ca e mai bine sa faci totul prin forte proprii.

12 răspunsuri:
| Silenc3boY a răspuns:

Adica sa stau degeaba toata ziua acasa?
tot asta as face si cu 1 milion de dolari, numai ca in alte case laughing, prin alte tari

| Madutza1598 a răspuns:

DAAA Bineinteles

| alqaeda09 a răspuns:

Nu :d

| Dash a răspuns:

As renunta la NIMIC. Pentru ca asta e ceea ce fac big grin

| AleXandra13_3565 a răspuns:

Dacă aş câştiga un milion de dolari n-aş renunţa să fac ce fac acum ( muzică, fotbal, volei si multe altele), pentru că aş investi bani să-mi cumpăr ce-i de folos, şi aş încerca să ajung mult mai departe cu toate. Dar tu?

| funny_9159 a răspuns:

Bineinteles ca nu, as investi bani.

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Nu;]]. Eu inca sunt la scoala si nu as renunta la scoala pentru 1 milion de dolari; daca as invata cand am sa fiu mare am sa fac, poate, mai multi :d. Parerea mea;;].

| mgtow a răspuns:

Eu mi-as deschide o afacere si as alege niste soferi ca sa ii pun pe tir, eu m-as pune un timp si as lasa-o pe maicamea sefa si cand m-as plictisi de sofat ma duc la birou.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aș trăi mai bine și fără griji!
Pa, pa.

| ionutz03 a răspuns:

Aiai conteaza foarte mult cat castigi momentan prin ceea ce faci, cat de mult iti place sa faci acel lucru si daca iti place foarte mult poate nu ai renunta si ai investi in ceea ce iti place.
Daca lucrezi la o firma si ai sefi, crede-ma ca la 1 milion de euro nu vrei altceva decat sa fii propriul tau sef investind intr-o afacere. Eu unul asa as face. big grin

| Jigsaw a răspuns:

Mi-as baga... in tot, as lasa tot in urma.

| BRG a răspuns:

Nu m ai visati cu ochii deschiși, la cai verzi pe pereți.

Întrebări similare