| getty a întrebat:

Daca ati castiga la lotto, ce ati face cu banii?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

E-o intrebare fara raspuns. Acum ti-as vorbi din iluzii si vise. Cand o sa-i am, sigur o sa-i planific altfel de cum am stabilit cand doar vedeam din asta un vis. Slabiciunile rasei umanewinking

17 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mi-as cumpara un magazin intreg cu haine.Si as fi atenta sa cumpar un magazin cu haine frumoase, iar magazinul sa fie imens big grin

lolita
| lolita a răspuns:

De ce as castiga la lotto si nu mi-ar lasa mostenire matusa Tamara?
Cateava mii euro i-as da iubitului meu sa si bage in firma, ate cateva mii pentru firma mea, 450 mii doua masini zbengoase, mi-as cumpara un iaht, as calatorii prin lume, as imparti la familia mea altie cateva mii de euro, as dona la casele de copii si restul i-as baga in banca. Pe parcurs oricum se vor ivi o multime de cheltuieli.

mira
| mira a răspuns:

I-as pune sa produca alti bani. M-as pune pe studiat in acest domeniu. Mira

auran
| auran a răspuns:

Sa vedem!
mi-as achita daotiriile mele si ale mamei; as intoli toata casa si pe noi; as cumpara ceva teren si o suma mai mititica as baga-o la bursa

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ia vezi, ca acu` vreo setimana am spus ce!

| mami a răspuns:

I-as pastra intr-un cont intr-o banca din elvetzia iar din dobanda as ajuta oamenii sa se civilizeze

prfml
| prfml a răspuns:

Mi-as analiza viata si pana si cel mai mic vis pe care l-am avut vreodata mi l-as indeplini, as calatori si as incerca sa las si ceva in urma, pe unde as trece pe acolo as ajuta pe cineva.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Cu parte din ei mi-as deschide o afacere... iar cealalta parte as investi-o in mine si prietenii apropiati.

| smaranta a răspuns:

Apropos. Jucati la loto?happy.

| greg a răspuns:

I-as vinde

| dicarmencitta1957 a răspuns:

As face ceva care sa-mi aduca alte beneficii, intr-o banca sigura si de viitor i-as pune.Macar sa castig eu, dar nu am asa noroc.

| biby29 a răspuns:

M-as muta din Romania in primul rand, mi-as lua o casa in Germania, si restul de bani i-as depune intr-un cont, pentru ca atunci cand o sa-mi intemeiez o familie sa avem tot ce ne trebuie si sa-i pot oferi un viitor copiilor mei, si nu in ultimul rand mi-as ajuta prietenii la nevoie

| Amelia87 a răspuns:

Eh! :-J Mi-as lua o casa si neparat as face un adapost pentru cai si ciini. E unul din visele mele day dreaming

| D-Anna a răspuns:

Mna:devil) as construii ma rog pentru inceputlaughing o "casa de copii" mai bine zis centru de plasament, cu scoala inclusa(ca sa aiba o educatie). si daca imi raman bani ii dau unui preten sa-si deschida un pub de stand-up comedy(ca sa am sponsorizare pentru centru de plasamet)big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti dau tie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am castigat deja la loto, da-mi tu idei! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as cumpara cu banii aia alti bani(i-as schimba in euro da)

Întrebări similare