| GoldenZenith a întrebat:

Daca ați deveni milionari (in euro, he he!) peste noapte, ce procent din banii respectivi ați dona unei cauze nobile?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Mi-aș dona mie toți banii. Nu am încredere în instituții așa că aș participa activ în acte de binefacere. Aș studia despre diverse lucruri și mi-aș lua ca parteneri cei mai înflăcărați lucrători în ajutorul social. Nu am încredere în intermediari așa că aș pune umărul cot la cot cu alții pentru ajutorarea celor aflați în nevoie. Aș învăța să construiesc case cot la cot cu oamenii din anumite comunități. Aș găti și servi oamenii înfometați. Aș participa activ la curățarea oceanelor de plastic și deșeuri. Aș ține conferințe pe diverse teme în toată lumea și aș ajuta la educarea comunităților defavorizate. Tot felul de chestii. Având în vedere că trebuie și să trăiesc în timpul ăsta probabil se vor duce spre acte caritabile cam 70% din bani. După ce s-ar termina toată suma probabil aș continua să am același stil de viață, ca partener în proiectele altora.

40 răspunsuri:
| GoldenZenith explică (pentru LoveSleep):

Qt.

Răspuns utilizator avertizat
| GoldenZenith explică (pentru KoroSensei):

Haida, bre, că glumeam! tongue

laughing e o epidemie de modestie pe aici. Miau!

| AvalohAlyn a răspuns:

30%.Daca nu as dona nu m-as simti bine, nu m-as putea bucura de bani in totalitate si cu adevarat stiind ca am foarte mult iar altii mor de foame.

Evident happy

| FruttiFresh300 a răspuns:

85% tarilor în care se cultiva cacacoa.